Vjenčanja

Golf Pavillion, romantično imanje za najljepše trenutke u Zaprešiću

Romantično imanje za najljepše trenutke. Na imanju se nalazi i originalna kapelica Sv.Josipa koju je osobno dao podignuti ban Jelačić 1855. godine. Romantika, elegancija i sve što vam je potrebno za vaše vjenčanje! Na vama je samo da zaželite, a sve ostalo prepustite Golf timu!

Vjenčanja su uvijek posebna i svako od njih je jedinstveno, a Golf tereni u Zaprešiću uz perivoj Novih dvora lijepo su mjesto za stvaranje vaših uspomena.

Dvori su jedinstven primjer očuvanosti cjelovitog gospodarskog vlastelinskog kompleksa koje je bilo u vlasništvu bana Josipa Jelačića. Jedinstvenu zelenu oazu, 20-ak minuta udaljenu od Zagreba, krase prekrasna šuma, perivoj i jezerce.

Ovaj romantičan krajolik sjajna je kulisa za vaše vjenčanje iz snova, bilo da želite vjenčanje s dozom tradicije ili potpuno moderno. Za vjenčanja u Golf Pavillionu u Zaprešiću već postoji lista čekanja. Na imanju se nalazi i originalna kapelica Sv. Josipa koju je osobno dao podignuti ban Jelačić 1855. godine. Ispred kapelice je moguće održati i ceremoniju na otvorenom, a crkvica sagrađena u neogotičkom stilu savršena je scenografija za fotografije koje će vam ostati kao najljepša uspomena na dan iz snova.

Sve o vjenčanjima na Golf terenima u Zaprešiću možete saznati na www.golfvjencanjazapresic.hr, kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Foto: John Pavlish

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 09:47