Hotel za bogove koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Grace Santorini

Hotel za bogove koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Grace Santorini 2008. godine kompletno je preuređen. Njegov svjež dizajn spektakularno je upotpunjen prekrasnim pogledom na okolnu kalderu Santorini i Egejsko more. Fifth Element Interiors iz Londona i grčki SMK Interiors dali su novi izgled bijelim apartmanima. Rezultat je suvremeni minimalizam s luksuznim kupaonicama obloženim u mozaik pločice. Paleta boja ostaje vjerna dobro poznatom mediteranskom stilu Santorinija.

Novi koktel i šampanj bar nazvan 363, po broju metara nadmorske visine na kojoj se nalazi, dekoriran je samo prekrasnim pejzažom koji ga okružuje. Na litici iznad kaldere gosti mogu pijuckati koktel s potpisom, Grace koktel je jedan od njih, napravljen od mješavina jabuke, kruške i limunske trave. A večera? Predlažemo u restoranu resorta čije je kormilo preuzeo chef Spyros Agious. Inventivna kuhinja u paru s bogatom vinskom kartom, uključujući i one s otoka. Restoran je idealno mjesto za gledanje sunca u zalasku.

Sljedeći krug renoviranja završit će 2017. s opsežnim spa i wellness centrom i dva nova apartmana. Svaki će imati izlaz na more, bazen i terasu po cijeni od 679 dolara za noć.

Više informacija potraži OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 16:57