Rustikalna koliba iz snova

Idila koja će privući vašu pažnju

 

Od kućice za drvosječu do moderne drvene koliba, ova će kućica s prirodnim jezercem za kupanje oduševiti sve one koji sanjaju o životu u prirodi. Smještena u prekrasnoj prirodi pravi je raj za sve one koji vole jednostavan način života.

Eksterijer je izgrađen u kombinaciji drva i kamena dok je interijer ove kućice prava rustikalna bajka s pokućstvom kao iz neke stare priče. Potpuno opremljena kuhinja, baršunasta sjedeća garnitura, izheklani prekrivači i rustikalne drvene police napunjene vintage knjigama i suvenirima pronađenim u šumi. Tu je i prekrasni mali trijem, vanjski kamin koji će svakako povećati čaroliju za boravak na otvorenom tijekom ljetnih večeri. Zavirite i javte nam što mislite.

Eksterijer je izgrađen u kombinaciji drva i kamena dok je interijer ove kućice prava rustikalna bajka s pokućstvom kao iz neke stare priče. Potpuno opremljena kuhinja, baršunasta sjedeća garnitura, izheklani prekrivači i rustikalne drvene police napunjene vintage knjigama i suvenirima pronađenim u šumi. Tu je i prekrasni mali trijem, vanjski kamin koji će svakako povećati čaroliju za boravak na otvorenom tijekom ljetnih večeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 05:06