U NOVOM BROJU MAGAZINA D&D

Industrijski štih potkrovlja u Dubravi

U nedjelju, 22. travnja, uz Jutarnji list ne propustite novi broj magazina D&D

Obožavamo adaptacije, i zato smo se zaputili u zagrebačku Dubravu gdje su nas je dočekao mladi bračni par koji je svoj životni prostor uredio u suradnji s Ivicom Mamić i Vedranom Škalić iz dizajnerskog studija Dizviz. I, znate što? Potkrovlje sa svim karakteristikama pravog industrijskog lofta postoji i u Zagrebu. Kakva divota! Puno hrastovo drvo, cigla, metal, betonski premazi... Može li bolje? Sama činjenica da se nalazimo u zagrebačkom obiteljskom kvartu, a ne u New Yorku, jednostavno nas je oduševila.

U stan smo stigli na poziv dizajnerice interijera Vedrane Škalić koja nas je to jutro veselo dočekala ispred posve obične kuće u kojoj je smješten ovaj izniman stan. Ulazimo u dvorište i malim puteljkom iza kuće, koji vodi do vrta, dolazimo do stana. Ulazimo u prostor i već sljedeći trenutak pripremamo se za prve kadrove i stotinu pitanja koja želimo postaviti...

Više pročitajte u tiskanom izdanju magazina D&D koji na kioscima možete pronaći ovu nedjelju, 22. travnja, uz Jutarnji list po cijeni od 13 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 20:22