TOP INTERIJER

Industrijski stil i moderni materijali za besprijekorno uređenje

 

Sirov i robusni, a opet tako ugodan osjećaj industrije susreće moderne materijale i novouređenu kuhinju u ovom jedinstveno renoviranom stanu s više od pet metara visokim stropom! Osim toga, walk-in ormar i pristup velikoj krovnoj terasi kao u New Yorku dodatne su značajke vrijedne pažnje.

Na šestom katu masivne ciglene zgrade u kući s dugom povijesti nalazi se stan s fotografija. Riječ je o interijeru veličine 65 četvornih metara koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Stan je smješten u prvobitno industrijskoj građevini prenamijenjenoj u stambene jedinice u kojoj su sačuvani jedinstveni elementi gradnje. U ovom se stanu živi industrijski osjećaj još uvijek živi u detaljima, impresivnim stropovima visokim 5 metara, gredama, masivnim industrijskim prozorima, starim bakrenim cijevima i zidom od opeke.

HODNIK I KUHINJA

Mali ulazni hodnik opremljen crnom klupom vodi u modernu, lijepo organiziranu i vrhunski opremljenu kuhinju sa zamrzivačem, hladnjakom, indukcijskom pločom, pećnicom, i to sve u bijeloj boji, a ostavlja čist i nježan dojam. Kuhinja je društvena prostorija i prirodno je povezana s dnevnim boravkom kroz veću blagovaonicu.

DNEVNI BORAVAK

Prvi dojam u dnevnoj sobi je visina stropa od preko 5 metara koja mami uzdahe i daje dovoljno svjetlosti cijelom prostoru- Ispod prozora stari je radijator sačuvan i odbojan u crnu boju, a izvorni su rustikalni zidovi od opeke zadržani i obnovljeni , i daju ovom divnom prostoru karakter i osjećaj doma. Osim toga, dnevni boravak je opremljen s ugrađenim kaminom, elegantnom bijelom kutnom sofom, sivim tepihom i mnoštvom zelenih biljaka.

SPAVAĆA SOBA

Elegantne bijele stepenice vode do kata gdje se nalazi mirna spavaća soba s pregradnim zidom u kaljenom staklu. Opremljena je velikim krevetom i walk-in ormarom. Cijela gornja površina obložena je tapeciranim tepihom, pružajući smireni i meki osjećaj, ali i zvučnu izolaciju idealnu za spavanje. Plavosivi zidovi i tepih upotpunjeni su pomno biranim ukrasima u bakrenoj boji i savršeno pristaju ovoj mirnoj spavaćoj sobi. Prostrani walk-in ormar opremljen je s pet velikih ormara, ormarićima i policama za smještaj odjeće i obuće.

KUPAONICA

Prostrana kupaonica opremljena je dvostrukim umivaonikom, tušem s fiksnim staklenim zidom i spremištima s dubokim ugradbenim zidnim ormarićima. Ima podno grijanje, a ukrašena je jednostavnim bijelim pločicama koje se lijepo nadovezuju za ukupno uređenje ovog fantastičnog stana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 18:59