Kompleks Rio Kantrida

Interijer najiščekivanijeg projekta na Kvarneru

U Rijeci se otvara kompleks Rio Kantrida. Evo kako će izgledati interijer!

Projekt Rio-Kantrida u fazi je gradnje u Rijeci, na top-lokaciji Kantrida-Marčeljeva Draga. Riječ je o stambeno-poslovnom kompleksu koji se sastoji od dvije etaže parkinga, trgovačkog centra u prizemlju i tri zgrade s ukupno 273 stana, od kojih je 12 posebnih penthousea s predivnim krovnim terasama i pogledom na cijeli Kvarner.

created by dji camera

Stanovi su jednosobni s dnevnim boravkom (50 - 62 m), dvosobni s dnevnim boravkom(63 - 90 m), trosobni s dnevnim boravkom (90 - 117 m) i posebni penthousei trosobni s dnevnim boravkom (138 - 143 m).

Cijeli projekt, pa tako i stanovi, zadovoljava više kriterije kvalitete gradnje i višu razinu uređenja. Kompletna gradnja i uređenje stanova na višoj su razini od uobičajene te imaju termo fasadu, etažni sustav grijanja (radijatori), klima-uređaj u dnevnom dijelu, prvu klasu keramike i parketa, protuprovalna vrata ulaza u stan, višekomornu PVC stolariju, liftove itd. Prodaju stanova vodi poznata agencija za prodaju nekretnina u Hrvatskoj - Dogma nekretnine.

Rio-Kantrida jedan je od najiščekivanijih projekata na Kvarneru, a mi smo dobili priliku među prvima zaviriti u njegove unutarnje prostorije i tako saznati kako će izgledati interijer. Za uređenje je zadužen Dizajn911, studio za uređenje interijera s dugogodišnjim iskustvom uređenja privatnih interijera, ali i interijera javne namjene.

- Bilo nam je izuzetno zadovoljstvo sudjelovati na projektu Rio-Kantrida za koji smo radili na prezentacijskom dizajnu interijera i 3D vizualizacijama jednog oglednog stana. Interijer oglednog stana je južne orijentacije s pogledom na cijeli Kvarner - rekli su iz studija Dizajn911.

U projektu Rio-Kantrida dnevna zona sastoji se od kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka. Prostor je otvoren i prozračan, a njime dominiraju zanimljive zidne obloge i neutralni tonovi. Kao zidne obloge koristili su fume ogledalo, drvo i mramor za postizanje elegantnog i toplog interijera koji mami na uživanje i opuštanje. Kao poseban detalj u dnevnom boravku istaknuli su ugradbeni električni kamin koji je nezaobilazan detalj svakog našeg projekta uređenja interijera. Rasvjeta je ugradbena u spuštenom stropu s nekoliko decentnih visilica. Spavaća soba je prostrana i prozračna s vlastitom kupaonicom i garderobom. Zidove su naglasili tapetama, a sobom dominira uzglavlje kreveta s integriranom ambijentalnom rasvjetom. Prostor krase neutralni tonovi i topli hrastov parket. Dječja soba je upravo ono što i treba biti - razigrana i vesela. Zanimljiva tapeta je glavni ukras interijera sobe, dok je namještaj bijele boje i zanimljivih oblika.

Više informacija potražite na www.dizajn911.com, www.facebook.com/dizajn911 i www.instagram.com/dizajn911.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. travanj 2024 08:14