Zaista poseban interijer

Interijer s WOW efektom

Zbog ovog interijera od 68 m2 promijenit ćete mišljenje o tamnim bojama

Jeste li i vi od onih koji zaziru od tamnih boja u interijeru? Bojite se da će one dominirati prostorom, zatvoriti ga i stvoriti hladan ugođaj. Danas vas vodimo u interijer od 68 četvornih metara zbog kojeg ćete sigurno promijeniti mišljenje. Naime, ovdje su tamne boje korištene vrlo hrabro, i to u različitim zonama. Osim što su zidovi obojeni u tamnosivu, kombiniraju se s tamnim komadima namještaja.

Ova tamna paleta boja kombinirana je i s izrazito šarenim detaljima, što je još jedna neočekivana stavka u ovom domu. Iako biste najprije pomislili eklektična oaza, rezultat je baš suprotno, vrlo elegantan interijer s malim odmakom od uobičajenog. Na ulazu u lijepo organiziranom hodniku na podu su postavljene pločice s marokanskim uzorkom.

Savršeno odabran detalj je i veliko ogledalo sa zlatnim okvirom koje se savršeno uklopilo. Interijer se sastoji od kuhinje i dnevne sobe, smještene u dvije prostorije, spavaće sobe, kupaonice i balkona. Isti dekor provlači se kroz sve prostorije zbog čega interijer ima snažan karakter.

Kuhinja je svakako glavni dio interijera, iznimno prostrana i funkcionalno organizirana. Njezinoj posebnosti i šarmu pridonosi starinski štednjak koji se kombinira s modernim detaljima poput metro pločica na zidu i s jako puno detalja i pomagala koji su raspoređeni tako da su u svakom trenutku na dohvat ruke.

Ovo je zaista poseban interijer, zavirite i javite nam kako vam se sviđa?

Izvor: alvhemmakleri.se

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 20:23