ljepota sive boje

Iznimno lijep stan

Stan na fotografijama uređen je s ukusom i prava je kombinacija praktičnosti i klasičnog stila. Siva boja u različitim tonovima iskorištena je kako bi se dobio upečatljiv interijer, a izvrstan je odabir jer prostor pretvara u oličenje elegancije. Veliki dvokrilni prozori i dvokrilna vrata koja vode na balkon omogućuju dotok iznimno mnogo prirodnog svjetla pa tamniji tonovi ne izgledaju mračno nego staloženo, a prostor je oku ugodan. S jednom spavaćom sobom i velikim otvorenim rasporedom ostalih životnih zona ovaj stan omogućuje svojim vlasnicima lagodan život u dojmljivom prostoru.



Otvoreni raspored spaja kuhinju, blagovaonicu i dnevnu sobu u kontinuiranu prostoriju, čime se dobiva prostrana zona za druženje i opuštanje. Dnevna soba jednostavno je uređena s puno slobodnog prostora koji se može iskoristiti u različite namjene pa tako može poslužiti kao prostor za vježbanje, pomoću dodatnih stolica može ugostiti veći broj ljudi i odličan je za veća okupljanja.

Dnevni boravak opremljen je udobnim sivim kaučem i malom žutom foteljom presvučenom brokatnom tkaninom koja se posebno ističe u pretežno neutralnom interijeru. Kao stolić za kavu iskorištena je mala vintage škrinja, a od čak dva televizora koji se nalaze u prostoriji nijedan nije u fokusu sobe. Raskošan ukrasni luster dodaje šarma prostoriji i podiže je na višu razinu.


Odličan primjer kako siva može efektno izgledati kuhinja je na fotografijama. Topla mat siva boja primijenjena je na visokim ormarima u kuhinji i kombinirana je s mjedenim ručkama na vratima ormara i ladicama, mramornom radnom površinom, bijelim pločicama i sjajnim površinama od nehrđajućeg čelika. Blagovaonica je uređena u istom stilu, sa sivim stolcima i tkaninama, kako na stolu tako i na prozorima.


Spavaća soba odvojena je od dnevnog boravka visokim bijelim dvokrilnim vratima. Sama soba je elegantno uređena s visokim ugradbenim ormarom u nježnoj sivoj boji, romantičnim tapetama s uzorkom i teksturom u ledeno sivoplavoj boji i udobnim krevetom. Rustikalni element u prostoru drvene su ljestve koje se koriste za vješanje odjeće. Pomalo shabby chic zbog detalja poput svijetlog okvira za krevet i šarmantnih noćnih ormarića, ova je soba pravo romantično utočište.




Izvor: Alvhem

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 23:35