sve je u detaljima...

Izvrsna bijela s jednostavnim, a efektnim detaljima!

Ljupki bijeli stan od 69 četvornih metara iz naše galerije nalazi se u Stockholmu u Švedskoj i predivnih je visokih stropova i velikih prozora. Bjelina zidova čini da se prostor doima još većim, a par detalja u crvenim tonovima daju toplinu i šarm prostoru. U cijelom prostoru bijeli zidovi su većinom neukrašeni, uz iznimku nekoliko pomno odabranih postera i fotografija.

Kuhinja i blagovaonica jedinstveni su prostor u koji se ulazi iz hodnika te kroz koji se prolazi do spavaće sobe. Protočnost prostora nastavlja se kroz spavaću sobu prema velikoj i prostranoj dnevnoj sobi. Nježne boje namještaja ne narušavaju jednostavnost i ljepotu uređenja. U kupaonicu se ulazi iz vanjskog hodnika i ona dijeli zid sa spavaćom sobom. Kupaonicu obilježavaju četvrtaste pločice koje su na podu crne, a na zidovima bijele.

Dnevna i spavaća soba te hodnik imaju drvene parkete na podovima, dok su kuhinja i kupaonica s klasičnim pločicama. Tuš je prostran i bez kade, već s odvodom u podu i prozirnim vratima. Nekoliko komada namještaja od kože, nekoliko lijepih biljaka i kamin u dnevnoj sobi čine ovaj interijer minimalističkim, ali toplim. Ukradite neke od ovih ideja već danas i u svoj interijer uvrstite božikovinu koja će vaš dom u trenu ubaciti u blagdansku atmosferu.


Izvor: Fantastic Frank

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 14:50