21 KVADRAT

Jednostavno uređen mladenački stan

 

Vodimo vas u mali stan koji ima 21 kvadrat, a svaki centimetar savršeno je iskorišten. Ovaj je stan sagrađen je još početkom 20. stoljeća te je sada u potpunosti renoviran u mali moderan i udoban prostor.

U jednoj prostoriji smjestio se spavaći dio, mala kuhinja i blagovaonica. Veliki crni ormar odvaja spavaći dio od dijela dnevnog boravka. Namještaj je jednostavan i uglavnom su korištene kombinacije crne i bijele, a ta je kombinacija dodatno uljepšana šarenim detaljima kao što su ukrasni jastuci na kauču i zelenilom. Najveći problem u malim prostorima je pohrana stvari. Veliki crni ormar koji dijeli prostor je ovdje savršeno jednostavno za rješenje za taj problem.

Balkonska vrata i veliki prozor ovom prostoru daju mnogo prirodne svjetlosti i prozračnosti. Stan ima i mali uređeni balkon, od kojeg je mlada djevojka napravila savršenu oazu za opuštanje. Kombinacijom jednostavnih komada namještaja, zelenila i šarenih detalja, vlasnica je odlično iskoristila svaki centimetar ovog malog prostora.

Izvor: home-designing.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 23:05