NAJLJEPŠE INSPIRACIJE

Jesen u domovima naših Instagram blogerica

 Getty Images/iStockphoto
U samo nekoliko trenutaka provedenih na Instagramu dobijemo bezbroj ideja za jesensko ruho doma, i to od naših dama

Ako pratite prave profile, Instagram je nepresušan izvor inspiracije. Posebno za one koji stalno nešto uređuju i preuređuju u svom domu. Pregršt inspiracije i savjeta ove jeseni pronašli smo i na Instagram profilima naših blogerica.

Kao neizostavni jesenski elementi ovdje su se našle lampice, svijeće, suho lišće te jesenski tonovi u koje smo ove sezone zaljubljeni više nego ikada prije. Da je ova jesen nepresušan izvor inspiracije, pokazuju i kreativni radovi nekih od naših Instagram blogerica te ukusni jesenski recepti. Cijelu priču o jesenskoj dekoraciji, naravno, zaokružuju i šalica toplog čaja ili vruće čokolade, dragi ljudi i omiljene knjige i filmovi.

Da ne duljimo previše, uživajte u ugođajima domova naših cura s Instagrama.

Lampice u domu @more_less_ines

Da lampice nisu rezervirane samo za božićne ukrase, uvjerit će vas Ines, a i naše ostale cure s Instagrama. Lampice daju toplinu svakoj prostoriji u kojoj se nalaze, a to je baš ono što nam treba za pravu cosy jesen, zar ne?

Kraj dana kod @mycroatianhome

Maja je od svog radnog prostora napravila pravu jesensku čaroliju. Uvjereni smo da lampice, šalica toplog čaja i pogled kroz prozor ovdje ne poznaju značenje nedostatka inspiracije.

@lilihalodecoration & jesenska druženja

Za potpuni jesenski cosy ugođaj potrebni su dragi prijatelji i ukusni zalogaji. To zna i Lidija, čiji jesenski doručak s neizostavnim jabukama za njene prijateljice izgleda zaista fantastično.

Jesenska atmosfera i kod @mumic_claudine

Rekli bismo da Klaudinin recept za savršen jesenski ugođaj uključuje mirisne svijeće, bundeve, češere, simpatičnu šalicu omiljenog napitka i udobnu dekicu - i zaista, nemamo što dodati na ovu divnu jesensku atmosferu.

@mojenoteimojsvijet u slatkim jesenskim iščekivanjima

Ines za nas, uz redovito pogođen ugođaj, uvijek ima i nekoliko inspirativnih rečenica. Ove je jeseni u posebno slatkom iščekivanju, pa vjerujemo da uz to ide i dodatan sloj inspiracije koju svaki put uspješno prenese i na nas.

Jesen u znaku velikih planova kod @squaremileofstyle

Naša Andrea s amsterdamskom adresom provodi jesenske dane u planiranju vjenčanja. Tople jesenske boje, zlatni detalji i mirisne svijeće zasigurno je dodatno inspiriraju u ovoj aktivnosti.

Kreativna jesen kod @_mygreenhome_

Koliko jesen inspirira najbolje pokazuje Ina, koja je jesensko ruho majke prirode unijela u svoj dom i tako uživa u kreativnim aktivnostima sa svojom najmlađom ekipom.

Jesenski scenarij @marylandist

Marsela zna koja je dobitna kombinacija za jesenska poslijepodneva - Harry Potter maraton, dekica i vruća čokolada. Uz sve jesenske dekoracije, napravila je u svom domu divan jesenski ugođaj.

Slatko i baršunasto kod @miimavintage

Baršunaste teksture pravi su must-have ove jeseni. Svjesna je toga i Marija, koja je eleganciju i udobnost spojila s najslađom poslasticom - čokoladnom tortom.

Jednostavno predivna jesen u domu @simplicity_with_annie_decor

Koliko su detalji važni, pokazuje nam i Anita u svom domu. Anita je svoju jesensku priču predivno zaokružila jednostavnim, a efektnim posterom na zidu, koji je postavila bez okvira.

@matea_halilovic i jesensko ruho stola

Matea ovih dana oduševljava svojim idejama za jesensku dekoraciju doma. Za oko nam je zapeo njezin jesenski stol koji je zajedno s nekoliko recepata podijelila i na svom blogu.

Jesenske inspiracije među našim Instagram blogericama definitivno ne nedostaje. Ako ste još uvijek u fazi jesenskog uređenja doma, znate gdje možete potražiti fantastične ideje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 15:35