Danas trk na kiosk!

JOŠ DANAS NE PROPUSTITE NOVI BROJ ČASOPISA D&D UZ JUTARNJI LIST!

Vodimo vas u spektakularnu kuću pokraj Čakovca i donosimo detalj vodič za život u dvoetažnim stanovima

Što je to što dvoetažnim stanovima daje poseban šarm zbog kojeg ih većina ljudi voli? Je li to stubište koje ostavlja dojam da živite u kući, mogućnost boljeg odvajanja različitih zona ili jednostavno odmak od rasporeda prostorija u istoj ravnini na koje smo najčešće navikli?

Nismo sigurni, ali nama su jednostavno neodoljivi te smo ovaj mjesec temu broja magazina Dom&Dizajn odlučili posvetiti upravo dvoetažnim stanovima i uz pomoć vodećih domaćih stručnjaka otkriti sve prednosti i mane života u ovakvim prostorima.

Osim toga, posjetili smo imanje s kućom i kapelicom koje datiraju s kraja 19. stoljeća u pelješkom mjestu Potomje, kojem je obitelj Šimunković udahnula novi život, ali i uređenjem i izgledom sasvim različitu modernu vilu od 600 četvornih metara koju su u naselju Vučetinec pokraj Čakovca projektirali arhitekti Reno i Vesna Vrbanec iz studija DIA.

Ovaj put donosimo priču o čak dva nova cool mjesta u Zagrebu; restoranu Spizza i kozmetičkom salonu IM Estetica, kao inspirativnu fotopriču kako različitim namještajem i dekoracijama urediti velike i male terase.

Stoga ne propustite najnovije izdanje magazina Dom&Dizajn koji u paketu s Nedjeljnim Jutarnjim u nedljelju možete nabaviti na svim kioscima po cijeni od 12 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 22:55