TRK NA KIOSKE

JOŠ SAMO DANAS (ponedjeljak, 22. listopada) potražite novi broj magazina D&D

Na čak 92 stranice potražite brojne inspirativne teme o arhitekturi, dizajnu, uređenju, dekoriranju i lijepoj strani života. Ovaj mjesec vodimo vas u fascinantnu Casu Nube u mjestu Hlevci u Gorskom kotaru

Pokvarila se neka sitnica u kući ili stanu. Riječ je o manjem popravku, čini vam se pretjerano zbog toga zvati majstora, ali niste sigurni kako da sami popravite kvar. Koji vam alat treba, što zapravo trebate napraviti?

Upravo za ove situacije zapamtite ovaj broj D&D-a i spremite ga za ubuduće jer vam donosimo najveći vodič malih kućnih radova s fototutorijalima i opisima korak po korak koje vam donose pravi majstori svog zanata. Od popravljanja rasklimanog kuhinjskog ormarića, odštopavanja odvoda, postavljanja karniše, sve do najdetaljnijeg vodiča kako pravilno izbušiti rupu u zidu, sve vas to čeka u velikoj temi broja na 20 stranica. Sigurni smo da će domaći interijeri u koje vas vodimo ovaj mjesec na vas ostaviti veliki utisak. Prvi smo ušli u nevjerojatnu kuću u Gorskom kotaru - Casu Nube, čije arhitektonsko oblikovanje, ali i posebno uređenje interijera ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. Tu je i stan u centru Zagreba, za koji se može reći da ga krasi svojevrsni pariški šik, a iz kojega možete “ukrasti” mnoštvo inspiracija.

Kao i uvijek, za vas smo pronašli vruće trendove iz domaćih trgovina, a posebno smo ponosni na ovomjesečni editorijal za koji nas je inspirirala Noć vještica. Pogledajte kako smo zamislili i snimili interijersku verziju Halloweena. Upoznat ćete i Andreu Aralicu iz brenda Concrete Pastel Design čije ćete betonske lampe odmah poželjeti u svom domu.

U ovom broju vodimo vas u jedno neuobičajeno cool mjesto - polikliniku za estetsku kirurgiju doktora Mladena Dudukovića koja je toliko dobro “skockana” da se na trenutke ne zna je li riječ o životnom ili poslovnom prostoru.

Nadamo se da smo vas zainteresirali i da nećete propustiti novi broj magazina D&D na čak 92 stranice, koji izlazi danas 21. listopada uz Nedjeljni Jutarnji. Pišite nam na mail d&Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., pratite nas na webu www.domidizajn.hr, D&D- Dom i Dizajn i Instagramu Domidizajn.

Foto: Berislava Picek/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 18:42