PRIJE I POSLIJE

Kako je majka dvoje djece obnovila kuću s dva kreveta u zapanjujući dom iz snova

Pogledajte kako je Georgina Russell iz Cornwalla obnovila malu kuću s dvije sobe kupljenu 2017. godine u dom iz snova s pet spavaćih soba. Projekt obnove je trajao dvije i pol godine i ukupno je koštao 128.000 funti. Mnogi su impresirani obnovom i ne mogu vjerovati da je to ista kuća...

Majka dvoje djece sa strašću prema dizajnu otkriva kako je svoju malu dvosobnu kućicu kupljenu za 200.000 funti pretvorila u 'zapanjujuću' dom s pet spavaćih soba i budžetom od 128.000 funti. Neuredno je prebivalište prije pripadalo čuvaru koji je preminuo. No, pametna i poduzetna vlasnica bila je odlučna u svom naumu, a inspiraciju za obnovu je crpila s Facebook grupe We Love Mrs Hinch.

Prilikom obnove je samo strukturne zidove kućice ispunjene neredom zadržala, sve ostalo je napravljeno iznova. Sada ima nekretninu s pet spavaćih soba i pomoćnim prostorijama, glavnim apartmanom, kupaonicama, predsobljem, i dnevnim boravak s kuhinjom otvorenog tlocrta.

Stara je kuća dobila nadstrešnicu s ravnim krovom, a garaža je preuređena u dvije dvokrevetne spavaće sobe.

Osim toga, uređen je vrt i sagrađene su dvije šupe koje će se koristiti za odlaganje. Prilazni put je također proširen i sada ima dva parkirna mjesta umjesto jednog.

Zatečeno stanje u kupaonici.

Jedna od kupaonica u kući nakon renoviranja.

Prije obnove je kuhinja bila mala, mračna i neuredna te nije pružala dovoljno mjesta za smještaj sve potrebne opreme i uređaja.

Na fotografiji je kuhinja očišćena od nereda.

Raskošna nova kuhinja sa žutim i crnim dekorom, više nema nikakve veze s malom i uskom kuhinjom, koja je prije bila ovdje.

Kuća sada ima prostran i svijetao vešeraj.

Male sobe su nudile malo prirodnog svjetla. Prljave zidove je trebala obojiti, a s padova ukloniti zastarjele tepihe.

Očišćeni dnevni boravak.

Na slici možete vidjeti sina Bowena kako se igra u dnevnoj sobi.

Sobe su uređene u nordijskom stilu, koji je minimalistički i pomaže naglasiti karakteristike koje se izdvajaju u kući, a mnogi su predmeti kupljeni po povoljnim cijenama na eBayu.

Kupaonica prije.

Kupaonica poslije.

Georgina se pobrinula da njezin nov dom ima i gym, koji je prostran i svijetao. Bravo!

Izvor: www.dailymail.co.uk

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 09:10