Pogled na talijanska brda

Kamena rezidencija koja odiše talijanskim šarmom

 

U ovo hladno vrijeme nezaboravni pogledi na talijanska brdašca, čaša dobrog vina, ukusna hrana i zalazak sunca čine nam se kao pravo oličenje savršenstva. Taj "dolce vita" doživljaj jednostavno ne možete izbjeći dok boravite u Villi Spinaltermine, kamenoj oazi koja odiše luksuzom i nevjerojatnom lakoćom življenja, a poziva na odmor i opuštanje od svakodnevnog stresa.



Ova rezidencija nalazi se u talijanskoj pokrajini Umbriji i obuhvaća kuću od kamena koja skriva atraktivan interijer u kojem je doista užitak boraviti.





Prozračni boravak, udobna knjižnica, blagovaonica u prostoriji s izvornim kamenim zidovima i drvenim gredama te izvrsno opremljena kuhinja čine okosnicu ove predivne kuće, a u njoj se nalaze i četiri spavaće sobe.



Unutrašnjost je spoj starinskog namještaja s modernim komadima, izvedeno u neutralnoj paleti uz crne detalje koji posebno dolaze do izražaja.









Grijani infinity bazen iz kojeg možete promatrati okolinu, kućica s prostorijom za presvlačenje i malom kuhinjom te natkrivenom blagovaonicom dodatni su prostori za uživanje u lijepom vremenu. Više informacija potražite na stranici Luxury Retreats.


Izvor: OneKindesign

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 07:07