PROJEKT ZA PET

KLUB ŠUMICA Novo najpoželjnije mjesto za zabave u Zagrebu u sesvetskoj šumi

Polivalentno mjesto za zabave u sesvetskoj šumi

One su radile doslovno sve što ima veze s kreativom. Osmišljavale su vjenčanja, djevojačke, momačke, organizirale prosidbe, krštenja te brojne zabave na različitim lokacijama poput dvoraca, krovova, plaža...

Njihov glavni cilj je, kažu, za nekoga stvoriti ambijent iz snova i uspomenu koja će trajati vječno. Dražana Paladin Pavelić i Iva Duduković magičan su dio iz Studija Eventastic koje se ukratko bave organizacijom i osmišljavanjem svih vrsta privatnih i poslovnih eventa.

Rajna Photography

Novitet u njihovom radu svakako je novi prostor za evente imena Šumica o kojem su dugo sanjale i pažljivo ga planirale te u konačnici realizirale na adresi Brestovečka cesta 181 u opuštajućem ambijentu sesvetske šume.

Rajna Photography

- Potreba da imamo prostor koji će biti baš idealan i po našim željama bio je dugi san koji se sada konačno ostvario - otkrile su nam Dražana i Iva te dodale kako je riječ o polivalentnom prostoru za zabave koji je jednostavno, ali opet moderno uređen. U njemu dominiraju prirodni materijali koji su na neki način i logičan izbor uzevši u obzir adresu na kojoj se prostor nalazi - šumu.

Prostor ima kapacitet od 170 sjedećih mjesta ili 300 stojećih te popratne prostore s garderobom, mjestom za mališane, prostorom za mladenku, veliki šank...

Rajna Photography

- Cijela jedna stijenka je u staklu i vidite samo šumu, ili kako mi to od milja zovemo - živu tapetu, koja je svaki dan u potpunosti drugačija - pričaju djevojke i objašnjavaju kako je ovo vrlo zahvalan prostor jer se lako i brzo može prilagoditi svačijim potrebama i željama. Tako Šumica može biti romantično okruženje za vjenčanja, disco kugla za plesne zabave, projektor za seminare, nogometni teren za team buildinge, prostor za mališane za velike obiteljske proslave itd.

Inače, prostor ima kapacitet od 170 sjedećih mjesta ili 300 stojećih. Popratni prostori s garderobom, prostorom za mališane, prostorom za mladenku, prostorom za popratni tim ljudi (fotografi, glazbenici…), veliki šank te terase kroz šumu na etažama. Za više informacija pišite im na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pogledajte njihovu Facebook stranicu: Klub Šumica.

Foto: Rajna Photography

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. ožujak 2024 17:52