MADONNA S DJECOM SELI U PORTUGAL!

Kraljica je popa kupila povijesno imanje nedaleko od Lisabona

 

Kraljica je popa ovog vikenda na svom Instagram profilu objavila da seli u Portugal gdje je navodno kupila povijesno imanje Quinta do Relógio smješteno u pitoresknom selu Sintra.

I used to be a basket case but now I Live in Lisbon! !

A post shared by Madonna (@madonna) on

Lost in Lisbon........

A post shared by Madonna (@madonna) on

Svega 30-ak kilometara od Lisabona smještena je veličanstvena mini palača u maorskom stilu iz 18. stoljeća koja se proteže na nešto manje od 1.500 četvornih metara. Kuću je 1865. godine projektirao arhitekta Antonio Manuel da Fonseca. Kolosalna i složena ova četverokatna rezidencija ima četiri spavaće sobe i 7 kupaonica, i trenutno nije naseljena. No, prema podacima tvrtke imala je znatne radove, uključujući dodavanje čeličnih nosača i podupiranje 150 godina starog kamenog temelja.

Obnova će glavne rezidencije potrajati nekoliko godina i bez sumnje stajati mnogo milijuna dolara kako bi se kvalitetno renovirala i vratila stari sjaj. U kući je dio svog medenog mjeseca proveo i tada budući kralj Portugala D. Carlos de Bragança i njegova mlada Maria Amelia.

No, bez obzira na sve kraljica se popa, ako odluči, može useliti na posjed odmah, budući da imovina uključuje još jednu luksuznu rezidenciju za goste veličine oko 430 četvornih metara koju je obnovio portugalski arhitekt Thiago Bradelli.

Tu je i kućica za domara veličine oko 103 četvorna metra te vrtovi uređeni u "romantičnom stilu" s malim jezerom, nekoliko prirodnih izvora i fontanom te bujnom vegetacijom koja uključuje rijetke primjerke drveća, kao što su stogodišnji hrast, cedar i palme.

A post shared by Madonna (@madonna) on

Foto: Diário Imobiliário

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 15:37