TOPLI OBITELJSKI DOM

Kuća nogometne zvijezde Lea Messija

Prostrana, svijetla i luksuzna, ovo je kuća nogometaša Lea Messija i njegove velike obitelji u Castelldefelsu u Barceloni, dizajnirana kako bi se njegova djeca osjećala ugodno i sigurno. Zavirite u ovaj topli obiteljski dom!

Leo Messi (Lionel Andrés Messi) je argentinski nogometaš koji trenutno igra za španjolsku FC Barcelonu. Proglašen je najboljim nogometašem na svijetu i svih vremena, a njegov igrački stil često uspoređuju s Diegom Maradonom, koji je Messija proglasio svojim "nasljednikom".

LUKSUZNA OBITELJSKA KUĆA

Leo sa suprugom Antonelom i njihovo troje djece: Thiagom, Mateom i Cirom živi u luksuznoj obiteljskoj kući smještenoj južno od Barcelone u ekskluzivnom naselju Castelldefels, u kojem žive mnoge nogometne zvijezde. Mjesto je okruženo predivnom dugom plažom koja se proteže više kilometra na istoku i planinama na zapadu, a utjelovljuje bit mediteranskog života. Blizu je centra Barcelone i ima blagu klimu tijekom cijele godine, idealnu za život obitelji.

Za ovu luksuznu rezidenciju Leo je izdvojio 6 milijuna eura, a ima veliki vrt, bazen, nogometni teren, nekoliko terasa... Kuća je moderna i ima bijelo pročelje koje stara kontrast sa stolarijom izrađenom od aluminija.

Kuća ima: podrum, prizemlje, dva kata i krovnu terasu i u potpunosti se otvara kroz velike staklene stijene koje spajaju unutrašnjost s velikim vanjskim terasama i omogućuje uživanje u predivnom pogledu na more iz gotovo svih soba. Lagana i gotovo neprimjetna staklena ograda terasa pritom ne umanjuje pogled na impozantni obalni krajolik.

U podrumu se nalazi glavni pristup objektu, velika garaža za smještaj automobila, teretana, vinski podrum, toalet i pristup unutrašnjim stepenicama koje vode do gornjih katova kuće.

U prizemlju je velika dvorana koja omogućava pristup različitim nivoima. Tu je dnevni boravak staklenom stijenom povezan s vanjskim terasama, bazenom i vrtom. Elegantna kuhinja, potpuno opremljena namještajem po mjeri, visokokvalitetnim završnim obradama i impozantnim središnjim otokom. Na katovima su dječje sobe s pripadajućim kupaonicama, soba roditelja i multimedijalna soba za gledanje nogometa, crtića i filmova.

VELIKA SOFA

Budući da velikoj obitelji treba velika sofa, u ovu se cijela obitelj može udobno smjestiti pa čak i malo odspavati. Kauč je tapeciran baršunom i izgleda vrlo ugodan.

I PAS

Zove se Hulk i cijela obitelj je oduševljena njime (i drugim psom kojeg imaju). Srećom kuća ima puno kvadrata i veliki vrt.

DJEČJA IGRAONICA

Djeca u igraonici imaju sve pa čak i male sofe prilagođen svom uzrastu. Osim toga, sve je u njihovom lijepom domu prilagođeno djeci poput velikog mekog tepiha koji u trenu može postati savršeno igralište za mališane. Kao i u ostatku kuće, bež boja je dominantna.

DRUGI KUTAK SOBE

Zahvaljujući fotografijama koje Leo Messi i Antonela objavljuju na Instagramu vidi se da je u jednoj od soba kamin.

ZID S OGLEDALIMA

Nema sumnje da su ogledala izvrstan izbor za ispunjavanje ove kuće uređene u mediteranskom stilu svjetlošću.

KUĆA LEA MESSIJA NEMA SUSJEDA

Nakon problema s bučnim susjedima Messi je kupio kuću uz njegovo imanje, tako da sada ima dvostruko više prostora i mira. Vanjski dio koji najviše pokazuje na svojim fotografijama ima veliki roštilj i blagovaonicu na otvorenom, te izlaz na plažu.

Kuća zasigurno ima sobu (ili dvije) za pohranu nagrada i uspomena koje je Leo skupio tijekom svoje sportske karijere. No, vitrine i police jasno sugeriraju da su najveći heroji u njegovom životu djeca (kao što se vidi na ovoj fotografiji iznad).

Foto: Instagram @ leomessi

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. travanj 2024 18:55