Tamna, a ugodna

Kuća u šumi koja mami uzdahe

 

Sanjamo o kućici u prirodi, po mogućnosti u okolici Zagreba, utočištu daleko od gradskog života. Ako taj san ikada postane stvarnost, želimo da izgleda točno poput ove drvene kolibe Washington na otoku Anderson. Rijetki bi se odlučili na taman dizajn interijera poput ovog i zato svaka čast dizajnerici interijera Heidi Caillier jer je riskirala i uspjela.

Njezin dizajn počiva na uvjerenju da bi kuće trebale biti udobne i ugodne za život te istovremeno lijepe i njegovane. U interijerima miješa staro s novim, integrirajući teksture i boje slojevito na komade koji imaju povijest. Ljubav koju gaji prema vintage namještaju i materijalima sa sirovim prirodnim teksturama možete vidjeti u interijeru kuće s fotografija u kojem vješto kombinira boje i uzorke kako bi stvorila prostore koji su praktični, udobni i bezvremenski s mnogo zanimljivih detalja.

Tamni, gotovo crni zidovi, nisu uobičajen izbor za dizajn drvene kolibe u šumi. No, vlasnici su ove male kućice odlučili riskirati i ispalo je upravo izvrsno - sobe izgledaju ugodno i toplo unatoč smionim bojama. Kuća je uređena u country stilu s puno drvenih površina, starinskim namještajem, kariranim tekstilom, vintage rasvjetom i drugim fantastičnim detaljima. Sjajna kuća za odmor, zar ne?

Foto: Haris Kenjar

Izvor: desiretoinspire.net

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 04:38