SVJEŽE I ELEGANTNO UREĐENJE

Kul stan s retro motivima

 

Ovaj neobični stan u staroj kući u Moskvi ima vrlo zanimljivu priču. Vlasnici - mlada kreativna obitelj - nakon rođenja blizanca, nisu preselili u veći stan, već su odlučili pokušati kupit još jedan neposredno uz glavnu jedinicu, u čemu su i uspjeli. Za uređenje stana su angažirati dizajnere iz studija Mooshieja koji su u novom pridruženom stanu trebali organizirati udobnu dječju sobu i mjesto za rad i odmor majke. Nasuprot tome je stan roditelja uređen za primanje gostiju s udobnim boravakom. U interijeru možemo vidjeti ne samo sasvim neobične kombinacije boja, već i jedinstven retro namještaj i dekor.

S obzirom na to da će se u skoroj budućnosti potrebe malih stanovnika promijeniti, dizajneri su pokušali stvoriti raznoliko okruženje za skladan razvoj djece.

Vodeći se istom idejom nabavili su tepih za dječju sobu s geometrijskim i ritmičnim elementima kompozicije, koji će pomoći djeci da nauče računati i razlikovati figure. Zidove interijera krase svježi pastelni tonovi, koji izvrsno pristaju uz zanimljiv namještaj iz sredine prošlog stoljeća.

PHOTO: OLGA MELEKESTSEVA

Izvor: elledecoration.ru

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 11:58