COOL MJESTO

Kultni zagrebački Booze and Blues bar slavi svoj 5. rođendan

Omiljeni jazz & blues bar garantira odličan provod ovog vikenda!

U samom središtu Zagreba, na adresi Tkalčićeva 84, u listopadu 2014. otvoren je Booze and Blues bar Zagreb, istinska oaza zaraznih blues, soul, jazz i rock ritmova, koji je donio novi duh jedne drugačije glazbene priče na zagrebačku, ali i hrvatsku klupsku scenu.

Tijekom prvih pet godina rada ovog kultnog kluba, nastupali su brojni muzičari; Massimo, Vatra, Neno Belan, Sandi Cenov, Songkillers, Frajle… Osim po glazbenom opusu, Booze and Blues bar jednako je poznat i po svom originalnom interijeru, u kojem dominiraju memorabilije iz glazbene povijesti, s osobnim posvetama nekih od najvećih svjetskih rock'n'roll imena, kao što su Muddy Waters, BB King, Jimmy Page, Brian May itd.

Dizajnerski izgled ovog impozantnog prostora sa 110 m2 i više od 130 sjedećih mjesta potpisuje poznati dizajner Mario Waldgoni, koji je po željama vlasnika i idejnih začetnika cijele ove priče, unutrašnjost i atraktivnu terasu osmislio u tradiciji američkih blues i jazz klubova s pozornicom za nastupe uživo, koji su ujedno i zaštitno lice ovog modernog glazbenog kluba.

Kako bi svoj jubilarni rođendan proslavili na pravi rock'n'roll način, Booze and Blues ove subote, 19. listopada, u večernjim satima, organizira party za pamćenje na kojem će, zajedno sa svojim dragim gostima i prijateljima, obilježiti prvih pet godina postojanja na glazbenoj mapi Hrvatske. Na proslavi će, između raznih iznenađenja, nastupiti Greenhouse blues bend, inače prateći bend Zdenke Kovačićek, koji je nastupao i na samom otvorenju ovog bara 2014. godine. Stoga rezervirajte sljedeću subotu za najbolji rock'n'roll provod u srcu metropole.

Foto: Promo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 08:27