Ugodan mali stan

Lijepi dom od 40 kvadrata uređen za mladu odvjetnicu

 

Velika nam je želja posjetiti Švedsku i vidjeti sve te neobične interijere, gdje već od prvog koraka možete osjetiti njihovu "dušu". Mali apartmani ili suvremeni potpuno različiti restorani. Čini se da su svi uređeni u istom stilu, ali jeste li sigurni?

Od sveg srca želimo da vas, naše čitatelje, fascinira isti skandinavski stil kao i nas. Zato smo odlučili danas s vama podijeliti još jedan divan interijer u skandinavskom stilu. Nadamo se da ćete uživati.

Dakle, vodimo vas u skandinavski studio apartman, nedavno obnovljen veličine samo 40 četvornih metara. Uređen je vrlo jednostavno i elegantno. Bez suvišnih detalja, a vlasnica je uspjela crnom i bijelom bojom postići ugodnu atmosferu, vrijednu divljenja.

Prostrani dnevni boravak opremljen je velikim, sivim kutnim kaučem i povezan s kuhinjom. Ne bez razloga, zidovi su obojeni bijelom bojom.

Također, pogledajmo prekrasan kovčeg sa zlatnim detaljima, gdje su časopisi i ostali dodaci vrlo dobro predstavljeni. Sve zajedno izgleda savršeno, zar ne?

Unutrašnjost se može činiti pomalo klaustrofobičnom, ali imajte na umu da ima svega 40 m2!

Stari detalji, poput prozora i vrata, sačuvani su, obnovljeni i začinjeni suvremenim namještajem. Veliki prozori i visok strop učinili su da prostor izgleda veći nego što zapravo jest, a otvoreni tlocrt stana vlasnici daje osjećaj povezanosti cijelog prostora u skladnu cjelinu.

Interijeri je optički povećan ogledalom. Zlatni okvir savršeno se uklapa u uređenje i daje pomalo glamurozan dojam, ali nikako kič.

Pametno je odvojeno mjesto za spavaću sobu.

Zidne tapete u garderobi jednostavno oduševljavaju.

Tu je i mala kuhinja u kojoj ništa ne nedostaje. Funkcionalna je i moderna.

Svijetla kupaonica ima pločice koje možete kupiti u svakoj trgovini, ali obratite pažnju na dizajnersku kadu koja daje karakter uređenju.

Nadamo se da ste vidjeti sve manje i više očite detalje, kao i ljepotu tih veza. Možda vam je sada jasnije zašto volimo švedske interijere.

Izvor: alvhem.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 05:12