ŽENSTVENO I ELEGANTNO

Lijepi stančić po mjeri mlade žene

 

Preslatki dom baš po mjeri jedne žene sakrio se u 36 četvornih metara stana koji možete vidjeti u nastavku, a koji se nalazi u Stockholmu u Švedskoj.

Dnevni boravak je mali, ali udoban prostor za druženje i opuštanje. Namješten je bijelim kaučem, odgovarajućim tabureom i bijelim stolićem za kavu, a usmjeren je prema prozoru ispred kojeg se može spustiti platno za projiciranje filmova i televizijskog programa.

 

Kutak je dodatno ukrašen plitkim bijelim policama na kojima se nalaze velike slike koje unose boju i uzorak u prostoriju, za pod je odabran sivi tepih koji je uparen s jastučićima. Iza kauča nalazi se zavjesa koja popunjava prazan prostor zida. Pokraj boravka smještena je jednostavna, ali elegantna kuhinja s blagovaonicom koju čini okrugli stol s četiri stolice u kombinaciji bijele boje i svijetlog drva, a ispod se nalazi odgovarajući sivi tepih.

 

Kuhinjski elementi su dvobojni, s bijelom bojom odabranom za gornje ormariće i petrolej zelenom za donje elemente koji unose vedrinu u prostor.

Spavaća soba je u odvojenoj prostoriji i uređena je kombinacijom elemenata sive i bijele boje uz dodatak svijetlog drva. Pažnju u prostoriji privlači nekoliko odličnih detalja poput tapeciranog zaglavlja kreveta, visećih noćnih ormarića i sustava za odlaganje stvari koji uključuje viseću vješalicu, otvorene police i ormariće od svijetlog drva.

 

Kupaonica je također usklađena s ostatkom prostora i to pomoću petrolej zelene boje kupaonskog ormarića, bijelih polica i sivih pločica s uzorkom.

 

Izvor: Erik Olsson

Izdvajamo

Iz drugih medija