OPET NAS HVALE, I TO S RAZLOGOM

Linden Tree Retreat & Ranch uvršten u top 5 prirodnih resorta u Europi

 

Poznati putopisni blog Luxury Travel Diary objavio svoju listu 5 najboljih prirodnih resorta u Europi, a na prvom mjestu našao se hrvatski Linden Tree Retreat & Ranch.

Intimno i luksuzno odmaralište, smješteno u Parku prirode Velebit, okružen živopisnim krajolikom pod zaštitom UNESCO-a. Linden Tree ranch predstavlja prvorazrednu destinaciju za jahanje, idealno mjesto za zaljubljenike u prirodu i one avanturističkog duha.

Ranch je za posjetitelje otvoren od svibnja pa sve do kraja rujna, a osim jahanja, posjetiteljima nudi vožnju kajakom, planinarenje, trekking, Jeep safari, brdski biciklizm te istraživanje ljepota brojnih velebitskih špilja.

U večernjim satima, nakon uzbudljivog dana u prirodi, možete uroniti u jacuzzi grijan na drva, te uz čašu Prvog hrvatskog piva s brkovima, piva s rancha, promatrati zvjezdano nebo. Svoj dan zaokružite mirnim snom u idiličnim kolibama, tišini divlje i netaknute prirode.

Za sve ljubitelje dobre kuhinje lindenov restoran pruža vrhunski pripremljene delicije. Dio hrana dolazi iz vlastitog uzgoja, a ostatak dolazi iz okolnih sela kao dio programa izgradnje održive Like kojem je na čelu osnivač i vlasnik rancha dr. Bruce Yerkovich. Kvalitetu kuhinje potvrđuje i poznati Michelin vodič, koji je ranch uvrstio u svoj gastro vodič za 2016. godinu.

Rodno mjesto Nikole Tesle udaljeno je od ranča sat vremena lagane vožnje biciklom, dok su Plitvička jezera, Zadar, Jadranska obala i Zagreb na udaljenosti od jednog do dva sata vožnje automobilom. Blizina prekrasnih prirodnih znamenitosti i atrakcija Hrvatske, nudi savršenu priliku za dnevne izlete i istraživanje ljepota Hrvatske, za vrijeme boravka na ranču tijekom svog godišnjeg odmora. Boravak u planinama, blizina mora i mogućnost brojnih dnevnih izleta, upotpunit će boravak na ranču i pružiti odmor i iskustvo za pamćenje.

Više informacija potražite na www.lindenretreat.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 18:45