Luksuz, udobnost i osjećaj doma

Rekonstrukcija postojećeg stana u dva moderna apartmana u Zadru

Vrhunski ugođaj, moderan dizajn, besplatan doručak i Wi-Fi te parkirno mjesto u garaži samo su neke od poželjnih karakteristika što bi ih danas trebao nuditi svaki apartman na moru koji želi zadovoljne goste koji će se u njega uvijek rado vraćati. A ako vas pritom još dočeka i svježe voće kao znak dobrodošlice i boca vina poznatog hrvatskog proizvođača, onda je to smještaj za pet koji zaslužuje svaku pohvalu. U ovom članku želimo vam pokazati kako izgledaju apartmani u kojima je zadovoljan gost na prvome mjestu.

U centru Zadra samo 60 metara udaljeni od glavnoga gradskog trga i samo 100 metra od mora nalaze se Apartmani One, luksuzni i udobni prostori u kojima su vlasnici željeli da se gosti osjećaju kao u vlastitom domu. Znali su što žele i s koliko novca raspolažu te krenuli u realizaciju svoje ideje. Za projekt su angažirali tvrtku Aces d.o.o. specijaliziranu za arhitekturu, građevinu i geodeziju iz Zadra, koja je zaslužna za kompletnu rekonstrukciju postojećeg stana, koja je uključivala zidarske, parketarske i izolacijske radove te ugradnju sustava za grijanje i hlađenje.

Stari tlocrt stana zamijenio je novi, koji se sada sastoji od dva apartmana – većeg površine 75 četvornih metara i manjeg, studio apartmana od 30 četvornih metara. Za samo uređenje interijera pobrinula se vlasnica, koja je vrlo lijepo povezala prostore koristeći u oba apartmana iste materijale, primjerice drvo, staklo, kovano željezo i keramiku, dok je različitim odabirom boja postigla malu, ali efektnu razliku. Tako je za manji apartman odabrala zelenu boju, a u većem apartmanu prevladavaju detalji crvene boje. Oba interijera imaju moderne i vrhunski opremljene kuhinje. Veći apartman Scavolini, a manji izrađenu po mjeri. Sofe su i fotelje nabavljene u salonu namještaja Meblo, dok je ostali namještaj izrađen u suradnji sa stolarskim obrtom Bota. Luksuzni, udobni i moderni, ovi apartmani imaju sve karakteristike udobnog doma, a i više. Pogledajte ih u nastavku i javite nam što mislite.

Više: one-suites.com

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 16:14