Hit izdanje za početak jeseni

Luksuzni magazin D&D GOLD na svim kioscima JOŠ SAMO 2 DANA!

Na čak 164 stranice očekuju vas brojne inspirativne teme o svijetu arhitekture, dizajna i, općenito, lijepe strane života

Prije godinu dana tim redakcije mjesečnih izdanja, časopisa D&D Dom i dizajn te časopisa D&D Vrt, odlučio se na stepenicu više te smo izdali godišnje luksuzno izdanje D&D Gold.

Riječ je o raskošnom ljetnom štivu na velike 164 stranice, s pregršt zanimljivih tema iz svijeta arhitekture, dizajna i kulture stanovanja te s naglaskom na lijepe kuće i stanove diljem Hrvatske. Tako vas u novom broju časopisa D&D Gold, koji već možete potražiti na kioscima i u trgovinama, ekskluzivno vodimo u četiri divna stambena objekta.

STRUČNI ŽIRI

Prvi je luksuzna kuća na Korčuli, smještena u mirnoj uvali, za koju mnogi stručnjaci tvrde da je trenutačno najljepša vila na Jadranu. Ne propustite priču i fotografiju o ovoj zaista fascinantnoj rezidenciji. Vodimo vas i u neobičnu kuću podno Biokova koja nas je oduševila eksterijerom i interijerom. Ali, to nikako nije sve. Zavirili smo i u stan u Zagrebu koji će se svidjeti svim minimalistima te u šarmantnu prizemnicu na zagrebačkoj Perjavici koja je stopljena s prirodom - okružuje ju zelena šuma.

Kao temu broja odabrali smo, vjerujemo, svima zanimljivu temu. Okupili smo stručni žiri sastavljen od poznatih domaćih arhitekata i stručnjaka koji su odabrali 55 najznačajnijih projekata (kuća, hotela, bazena, trgova, crkvi, vrtića, škola...) u Hrvatskoj, napravljenih od 2000. do 2018. godine. Provjerite koji su!

INSTAGRAM

Tu su i druge naše pomno odabrane ljetne priče, poput odabira pravoga stila uređenja prema horoskopskom znaku, reportaža iz talijanske stancije u koju stalno dolaze umjetnici iz svih dijelova svijeta i tamo se danima zabavljaju, druže i održavaju brojne radionice, razgovora s 11 domaćih dama koje su potpuno osvojile najpopularniju društvenu mrežu današnjice - Instagram, donosimo i trendovske šoping patrole koje vam mogu poslužiti kao šalabahter za najbolju ljetnu kupnju i mini makeover doma, u velikoj fotopriči predstavljamo autore najbolje keramike Made in Croatia, a otkrivamo i što vam sve treba ako poželite svoje vjenčanje organizirati u prirodi ili dvorištu neke lijepe kuće. Još puno dobrih tema pronađite u novom broju časopisa D&D Gold koji je u prodaji!

Vodimo vas u fascinantne domaće stanove i kuće koji osvajaju svojim uređenjem, a između ostalog, donosimo i priču o najljepšoj vili na Jadranu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 13:34