RAJ ZA TURISTE

Magična vila na Tajlandu u koju ćete se zaljubiti

Luksuzna vila uređena je u zanimljivoj kombinaciji modernog i klasičnog stila, a prostire se na nevjerojatnih 400 četvornih metara

Villa Sawarin smještena je u malenom turističkom mjestu Cape Yamu na Tajlandu čarobno je mjesto koje će vas osvojiti na prvi pogled. Predivno plavetnilo, morski ugođaj i prekrasno uređen interijer samo su neki od razloga zato sve veći broj turista posjećuje ovu destinaciju.

Luksuzna vila uređena je u kombinaciji modernog i klasičnog stila, a prostire se na nevjerojatnih 400 četvornih metara.

Za uređenje interijera, ali i vanjskog prostora zaslužni su arhitekti Jean-Michel Gathy i Philip Star. Oni su u ovaj vrlo moderan zapadnjački stil uređenja uspjeli ukomponirati i stari tradicionalni tajlandski štih.

U uređenju kao osnovni materijal prevladaval prirodno drvo. Od boja se najviše ističu neutralna bijela i bež nijansa, uz zagasiti dodatak pastelnih tonova na detaljima kao što su dekoracije, umjetnine, jastuci, vaze ili tepisi.

Posebnu čar cijeloj vili daje bazen dugačak čak 24 metra, ali to je samo jedan od brojnih luksuza. Naime, ova tajlandska vila ima i svoju vlastitu teretanu za sve ljubitelje fitnessa i zdravog načina života.

Osim prostrane teretane, vila sadrži igraonicu za djecu, prostor za vježbanje joge, kućno kino te vlastiti golf teren.

Ostale fotografije ove fascinantne vile možete pogledati u našoj galeriji.

Foto: Fine Focus Photography

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 13:58