Stana od 26 četvornih metrara

Mali, ali jako fora stan

 

Trendovi u uređenju interijera mijenjaju se svake godine i ne treba ih se slijepo držati. ali ne treba od njih niti bježati. Ako vam se svidi neki novi predmet za dom, poput stropne svjetiljke geometrijskog oblika koja je ove godine baš u trendu i lijepo će vam pristajati u kuhinji, ne morate se ustručavati od kupnje. Interijer je poput ormara s odjećom, novi svježi detalj uvijek je dobro došao. Isto tako, ako odlučite cijeli interijer opremiti trendi namještajem, samo naprijed. U konačnici je bitno da ste zadovoljni i da sve estenski dobro izgleda.

O čemu se zapravo radi možete otkriti u nastavku članka na primjeru malog stana površine svega 26,3 četvorna metra. Ovaj je interijer prava mala trendi poslastica. Od bijele dominante boje te detalja u pastelnim tonovima plave i zelene boje pa sve do drvenih ormara i fronti s vertikalnim prugama, sve upućuje na poznate trendi kombinacije koje svakodnevno viđamo na društvenim mrežama i web stranicama. I nema u tome ništa loše. Vertikalne su pruge idealne za male prostore zato što ih čine većim, kao i bijela boja.

Kako bi izbjegla sterilan izgled doma, vlasnica je jedan zid obojila crnom bojom koja se lijepo nastavlja na crne gornje otvorene police u kuhinji te unosi kontrast i dinamiku u prostor. Osim toga, ovaj mali stan ima još dosta pametnih rješenja. Veliki ugradbeni ormar koji se proteže duž cijelog hodnika, čak je i hladnjak smješten u njemu, jedan je od dobrih detalja kojih u ovom interijeru ima puno. I kao što smo na početku teksta rekli, trendovi su dobri i mogu biti odlična smjernica prilikom uređenja stana. Od trendova ne treba bježati već ih treba iskoristiti i prilagoditi vlastitim mogućnostima i željama.



Izvor: homeadore.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 10:47