INTERIJER MANJI OD 30 KVADRATA

Mali, ali stilski jako lijep stan

 

Ako razmišljate kako urediti mali stan da bude funkcionalan i da lijepo izgleda, donosimo vam ideje koje će vam u tome sigurno pomoći. Ovaj je mali interijer manji od 30 četvornih metara i uređen je s jako puno stila i kreativnih dizajnerskih rješenja koja se mogu primijeniti i na neke puno veće prostore, od multifunkcionalnog namještaja, pametno skrivenog skladišnog prostora pa do toga kako najbolje kombinirati različite boje i materijale. Za što god da se odučite pri uređenju malih interijera, sigurno je da morate biti kreativni i da stil nema veze s kvadraturom.

Iza ovog interijera stoji studio MIODESIGN. Detalj koji ćete u ovom malom prostoru odmah zapaziti je kombinacija crne boja na zidovima s jako šarenim dekorom. No, uz sve to dizajner je koristio i ogledala koja su vizualno povećala prostor i pridonijela njegovoj otvorenosti.

Rasklopni stol odvaja kuhinju i dnevnu zonu i ima ulogu blagovaonskog stola. Kuhinja je odvojena od ostatka interijera samo staklenom stijenom da se prostor ne bi vizualno zatvorio, a najzabavniji dio u ovom interijer zasigurno je spavaća zona koja je samo platnenom zavjesom odvojena od ostatka stana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 12:07