MODERNO UREĐENJE

Mali dvoetažni stan sa spiralnim stepeništem

Lijepo uređen prostor s ugodnom atmosferom

Ovaj nedavno obnovljeni stan s dva velika balkona nalazi se na zadnjem katu zgrade. Renoviran je promišljeno s visokokvalitetnim materijalima, a ima otvoreni tlocrt, izvanredan prodor svjetlosti, veličanstvene štukature, obnovljena vrata, zidna ogledala i elegantan parket s uzorkom riblje kosti. Prekrasno spiralno stubište i veliko ogledalo s klasičnim zlatnim okvirom dodali su francuskog stila u ovaj kompaktni stan s dosta elemenata u industrijskom stilu. Iako se proteže na dvije razine, nemoguće ga je nazvati prostranim - ukupna površina iznosi svega 68 četvornih metara. Uz to, stan je zanimljivo zoniran: ulazni prostor i kuhinja se nalaze na donjem katu, dok su dnevna i spavaća soba zauzele gornju razinu.

HODNIK

Iza ulaznih vrata nalazi se hodnik sa svijetlosivim zidovima. Opremljen je stropnom vješalicom za odjeću ispod koje je mjesto za odlaganje cipela.

KUHINJA

Moderna crna kuhinja ima dovoljno spremišnog prostora i opremljena je Smeg uređajima: ugradbenom pećnicom, integriranim hladnjakom i zamrzivačem, mikrovalnom pećnicom, indukcijskom pločom i perilicom posuđa. Miješalica od mesinga i sudoper su švedske marke Tapwell, dok je elegantna radna ploča izrađena od Carrara mramora. Tu je i veliki drveni blagovaonski stol sa smeđim kožnim stolicama za ugodan smještaj šest osoba. Iz kuhinje se dolazi do velikog balkona položenog zapadno, koji je zajedno s velikim prozorima zaslužan za puno dnevnog svjetla. Spiralno stubište s metalnom ogradom u crnoj boji i gazištem od drva vodi vas na gornji kat.

DNEVNI BORAVAK

Elegantni se dnevni boravak nalazi na katu i ima zidove obojene u modernim bež tonovima. Soba je opremljena kaučem, stolom za kavu i smeđim kožnim foteljama, koje prostoriji daju toplinu. Drugi prostrani balkon rezidencije nalazi se iza staklenih vrata.

SPAVAĆA SOBA

U spavaću sobu se ulazi kroz velika dvostruka vrata. Zidovi su obojeni u ugodnu zelenu nijansu, kao i garderobni ormar izrađen po mjeri i ukrašen modernim mesing ručkicama. Veliki bračni krevet s uzglavljem ima noćni ormarić i industrijske visilice koje izvrsno pristaju uz ručkice ormara.

KUPAONICA

Kupaonica je opremljena WC-om, umivaonikom sa sivim stilskim ormarom, zidnim ogledalom, tuš-kabinom iza staklenih vrata, električnom sušilicom ručnika i perilicom rublja AEG.

Izvor: nestorfastighetsmakleri.se

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 08:59