DOM MLADOG PARA

Mali šarmantni dom s popularnom Ikeinom visilicom od bambusa

 

Vodimo vas u mali stan mladog para iz francuskog Lyona. Njegovo predivno uređenje potpisuje arhitektica i dizajnerica interijera Camille Basse. Stan je prepun fantastičnih rješenja za male prostore i ideja za simpatično i toplo uređenje. Neutralnu paletu boja Camille je kombinirala sa zelenom i od malog interijera napravila toplo i prozračno uređenje doma. U ovom interijeru nalazi se mnogo zanimljivih detalja koje možemo kopirati i za svoja buduća uređenja.

Dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica smješteni su u otvoreni tlocrt ovog simpatičnog interijera. Kuhinja je od dnevnog boravka odvojena blagovaonskim stolom, drvenom pregradom i pločicama. Na ovu prostoriju nastavlja se još jedna prostorija u kojoj vlasnica drži šivaću mašinu i ostale potrepštine za ovaj svoj posao.




U cijelo uređenje interijera predivno se uklopila trenutno popularna Ikeina visilica od bambusa SINNERLIG. Iako neutralne boje, u interijeru se ističe svojom teksturom koja je čini elegantnom i prozračnom u isto vrijeme. Ovu Ikeinu visilicu sigurno ste u posljednje vrijeme uočili u mnogim interijerima. Predivno spaja razne stilove i svakom prostoru daje dašak prirode. Ono što, osim visilice, posebno privlači pažnju su pločice u kuhinji u pastelnim bojama u obliku osinjeg gnijezda.


Notu elegancije, pa čak i mali dašak sedamdesetih u ovaj interijer unose baršunasti zeleni blagovaonski stolci u kombinaciji s drvenom pregradom. Fantastično se ističu unutar neutralne palete boja, a još bolje se nastavljaju uz pastelne nijanse pločica iz kuhinje.



Izvor: Sabine Serrad

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 17:56