Industrijski stil i luksuzni dekor

Malo potkrovlje i jedan jako cool stan

 

Želite živjeti u originalno uređenom stanu? Danas imate priliku pogledati kako od zapuštenog tavanskog stana dobiti ekskluzivni tavanski prostor! Stan s fotografija je površine 45 četvornih metara i ima lijepu terasu na jugozapadnoj strani na kojoj vlasnici mogu uživati tijekom lijepog vremena, dok se zimi mogu zagrijati ispred kamina.

Dizajn ovog stana u potkrovlju lijepo kombinira nekoliko popularnih stilova s naglaskom na zid od opeke u kuhinji i spavaćoj sobi, koji daju upečatljiv karakter prostoru i ne mogu proći nezamijećeno. Bilo je u njemu mjesta i za staklenu pregradu, što sve češće vidimo u malim prostorima poput ovog. Osim toga, dizajneri su odlučili ostaviti originalne drvene grede na stropu, a kao rezultat vješte kombinacije svih ovih značajki, stan se pokazao vrlo moderan i udoban. Pogledajmo!

Riječ je o interijeru s atraktivnim tlocrtom i otvorenim dnevnim boravkom i kuhinjom, s čime su stvoreni idealni uvjeti za blagovanje i druženje. Veliki stropni prozori u obliku vjetrobrana, izložene grede, zidovi od opeke i stakleni zid u ovaj su domu unijeli puno dnevne svjetlost i šarm za što je posebno zaslužan industrijski stil i luksuzni dekor.

Izvor + foto: MOHV

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 11:23