Prenamjena štale

Mamma mia, ma kamo je to Amanda Seyfried smjestila svoje goste?!

Što bi joj samo rekli Višani da vide kako je dala preurediti bivši gospodarski objekt na svome imanju... I još ga nakon svega uopće ne koristi za turizam!

Slavna američka glumica Amanda Seyfried, koja je ovo ljeto provela na Visu snimajući nastavak popularnog filma Mamma mia, vlasnica je ove atraktivne kuće za goste koja se nalazi na njenom posjedu u području Catskill Mountains u državi New York.


Naime, glumica je u suradnji s dizajnericom Sarah Zames odlučila preurediti pomoćnu građevinu kako bi njena obitelj i prijatelji imali gdje udobno odsjesti.


Prvi je zadatak bio prostor nekadašnje štale učiniti svjetlijim a da se pritom ne izgubi rustikalnost, dok je drugi pothvat bio stvoriti funkcionalan prostor unutar postojećeg rasporeda. Kod renovacije su zadržane masivne drvene grede, podovi i stropovi su prekriveni drvenim daskama, a zidovi su obojeni u bijelo kako bi se svjetlost reflektirala od zidova i činila ga svjetlijim.



Prednji dio ove građevine preuređen je iz temelja kako bi mogli dodati prozore, odvode, grijanje i učiniti prostor ugodnim za boravak. U kući se nalaze ukupno dvije spavaće sobe, kuhinjica u obliku kuhinjskog otoka u sredini, kupaonica, otvoreni prostor za odmaranje i prostorija za vježbanje. Impresivan prostor!




Izvor: Remodelista

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 05:58