UMIRUJUĆE BOJE I JEDNOSTAVNOST

Minimalistički uređen stan mlade žene

 

Danas vas vodimo u minimalistički i prozračan stan mlade žene koja je po zanimanju - balerina. Stan je mali i otvorenog je tlocrta. Kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak spojeni su u jednu prostoriju, a spavaći dio odvojen je trendi staklenim vratima s crnim okvirima. U stanu prevladavaju pastelne boje i jednostavne linije. Od jednostavnih linija, u stanu se ističu police koje se nalaze u kuhinji i kupaonici. Sve boje koje se nalaze u stanu su svijetle pastelne i odaju dojam neutralnosti te stvaraju opuštenu atmosferu. Posebice u dnevnom boravku, gdje prevladavaju nijanse svijetlo plave boje. U boravak savršeno su se uklopile i zavjese u sivoj nijansi.

U spavaćoj sobi, osim na trendi staklena vrata, fokus je na velikoj visećoj lampi na sredini prostorije. Ova okrugla lampa daje dinamičnost u interijer koji je prepun jasnih i ravnih linija te jednostavnog namještaja. Osim okrugle lampe, na zidu se nalazi veliko okruglo ogledalo koje vizualno povećava prostor.

Kuhinja i blagovaonica od dnevne sobe odvojene su drvenom pregradom. U kuhinji se nalazi mramorni pod, a svijetlo drvo se uklopilo kroz stolove i stolce u blagovaonici.

Kupaonica je mala i jednostavna, u njoj se nalazi više zaobljenijih linija, kao što je ogledalo i umivaonik. Dinamičnost prostoru daju iste police kao i u kuhinji koje su smještene odmah pored umivaonika.

Izvor: home-designing.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 12:35