SUVREMENO I U SKLADU S PRIRODOM

EKO KUĆE U PRIRODI Mjesto za odmor o kakvom sanjamo

 

U potpunosti okruženi prirodom, a u isto vrijeme imamo svu udobnost ovoga svijeta - to bi zaista bio idealan odmor. Ovaj drveni kompleks nalazi se u Čileu. U potpunosti se stopio s prirodom korištenjem prirodnih materijala za izgradnju i za uređenje interijera. Ovaj je kompleks u potpunosti ekološki osvješten.


AndBeyond Vira Vira objekt ima šest apartmana, nekoliko vila i veliku hacijendu. Iza projektiranja i uređenja ovog kompleksa stoje arhitekt i dizajner namještaja Santiago Valdés, dizajnerica tekstila Marcela Rodriguez i dizjaner interijera Cristian Valdes.


Cijelo uređenje prate predivni prirodni tonovi. Drvo i metal su materijali koji prevladavaju i čine ovaj interijer suvremeno, a opet toplo, uređenim. Mnogo detalja u sivoj i pastelnim bojama savršeno se uklopilo i čine ove apartmane ugodnima za boravak.

Ono što je također posebno u vezi ovih prostora jest da su u potpunosti u skladu s prirodom. Veliki prozori omogućuju svakom prostoru da ima najljepši pogled na prirodu, u kojoj god prostoriji da se nalazite, pa čak i u kupaonici.





Izvor: Planete deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 22:03