FANTASTIČNA KOMBINACIJA

Mnoštvo detalja i jako tamni zidovi u 77 kvadrata

 

Eklektičan, dramatičan i pomalo misteriozan. Uređenje ovog interijera podsjeća nas pomalo na dvorac zle vještice iz dječjih priča. Ali unatoč tome smo se uspjeli zaljubiti u način na koji je uređen ovaj interijer s tamnim zidovima. Za crne zidove u spavaćoj sobi i izrazito tamno zelene zidove u dnevnom boravku zaista je trebalo hrabrosti.

Ovaj je dom prvo bio oaza minimalizma i dominantnih bijelih elemenata. Međutim, vlasnica je tijekom traženja nove boje za zidove, kako kaže, naišla na divne tamne interijere i odlučila se odvažiti i pokušati prenijeti taj stil u svoj interijer. Upravo joj je prijelaz iz bijelih u tamne zidove bio najveći izazov.

Međutim, tamni zidovi savršeno u razbijeni pomoću mnoštva detalja u ovom stanu. Zlatni detalji, biljke i mnogo različitih zidnih dekoracija savršeno su razigrali ovaj interijer koji je mogao ispasti pomalo depresivno.

Omiljen kutak u domu vlasnici je upravo prostor ispod prozora u spavaćoj sobi - kaže da joj je to omiljena oaza za opuštanje, ispijanje čaja i upijanje sunčevih zraka.

Foto: Ellie Arciaga Lillstrom | Apartment Therapy

Izvor: apartmenttherapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 02:06