PROFI LINE ZAGREB

Mobilna kućica Mila Maslina kompletno opremljena stoji svega 25.000 eura

 

Male i modularne kuće sve nas više impresioniraju, pogotovo kada se radi o pravom hrvatskom proizvodu. Upravo jedna takva mobilna modularna kuća je i "Mila maslina" od 24 četvorna metra čiji se prototip nalazi na jadranskoj magistrali u mjestu Sveti Filip i Jakov. Ovaj zanimljivi projekt započeo je s vizijom poduzetne obitelji Vučić koja stoji iza tvrtke Profi Line Zagreb i koja je željela iskoristiti sve svoje sposobnosti i stečeno iskustvo kako bi stvorila pravo ljetno utočište neovisno o infrastrukturama i lokaciji, a u kojem bi boravak bio u ravnoteži i dodiru s prirodom.


Cijela priča zapravo je nastala iz odnosa oca i sina koji su vođeni prirodom, minimalizmom, elegancijom te funkcionalnošću zajedno stvorili atraktivan, kompletan te cjenovno pristupačan proizvod. Projekt je zamislio i dignuo na noge ambiciozni Karlo, no bez životnog iskustva i nepogrešivog stila oca Darka te velike pomoći svih ostalih članova obitelji cijeloj bi priči ipak nešto nedostajalo. Kako se projekt mobilne kućice razvijao, sve je polako dolazilo na svoje mjesto, a njegov uspjeh svakodnevno je nadmašivao očekivanja.


U ovoj mobilnoj kućici dnevni boravak, kuhinja i terasa čine cjelinu te predstavljaju jedan veliki životni prostor. Funkcionalno iskorišten unutrašnji prostor od vanjske terase dijeli tek staklena stijena, što pruža dojam vizualno nesputanog panoramskog prostora. Za izgled interijera i eksterijera većinom je zaslužan otac Darko koji se već godinama bavi izradom metalne galanterije te stiliziranjem i dizajnom interijera, a njegov rad bio je i ranije prepoznat od strane medija. U procesu razrade i izvedbe za njega ništa nije bilo nemoguće te je većinu stvari izradio svojim rukama. Bolje polovice su pazile na detalje, boje, teksture, funkcionalnost i potrudile se zadovoljiti obiteljske, društvene te sigurnosne norme. Ponekad je o jednom komadu namještaja odlučivalo šest članova obitelji - glasanjem.



- Cijela obitelj je imala svoje prste u uređivanju interijera i svatko je dao svoj doprinos. Uvijek se volimo vratiti na početak cijele priče i ponoviti, bez obitelji nema ništa - naglasila nam je predstavnica tvrtke Mirela Šiškić.

Proces razrade cijelog projekta trajao je nekoliko mjeseci, neke stvari su se razrađivale i u samom procesu izrade. U konačnici rok izrade procijenjen je na 90 dana.

Sa sve više upita za njeno postavljanje, ova bi se "ljepotica" mogla uskoro "skrasiti" ili privremeno nastaniti na mnogim lokacijama diljem Hrvatske. Veliki interes za projekt "Mila Maslina" nagnao je Profi Line Zagreb na razradu i najavu projekta kuće "Amfora" koji će oduševljavati svojom većom kvadraturom.

- Kreiranjem u domaćoj proizvodnji, kroz timski rad nastaju jedinstveni i funkcionalni proizvodi u kojima se prepoznaje savršen spoj udobnosti, dizajna te funkcionalnosti - istaknula je Mirela, dodavši da je cilj ove obiteljske tvrtke da postane među vodećim ponuđačima tehnoloških rješenja na tržištu, što uključuje i izradu vrhunskih mobilnih modularnih kuća od kojih je Mila maslina tek početak.

Vrijeme potrebno za izradu Mile Masline je 90 dana, a cijena kompletno opremljene kućice u kojoj se komotno može smjestiti 5 odraslih osoba je 25.000 eura (cca. 185.000,00 kn + pdv). Fantastično!

Više informacija o ovom odličnom projektu potražite na službenim stranicama ProfiLine Zagreb.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. travanj 2024 20:44