Slatka i rustikalna

Mobilna kućica od 34 kvadrata za četveročlanu obitelj

 

Slatka i rustikalna kućica Ridgewood koju možete vidjeti u nastavku mobilna je građevina čiji dizajn potpisuje tvrtka Timbercraft Tiny House i koja je pravi dokaz da najbolje stvari dolaze u malim pakiranjima. Sagrađena na osnovnoj konstrukciji prikolice s trostrukom osovinom duga je 8,5 metara i prostire na ukupno 34,8 kvadrata prostora. Izvana zelene boje s bijelim detaljima, ova mala pokretna građevina iznutra je uređena odličnom kombinacijom bijele i tople smeđe boje drva koja se javlja na podu i stropu.






Kuhinja i blagovaonica zauzimaju središte kućice, a u sklopu kuhinje nalazi se i velika smočnica, u nju su smješteni i perilica i sušilica, a odličan detalj predstavlja radna površina od uglačanog betona. S jedne strane kuhinje/blagovaonice nalazi se dnevna soba, dok je s druge smještena kupaonica i to s predivnom kadom na nogicama i tušem.












Ridgewood kućica ima čak dvije spavaće sobe na galerijama u koje se može smjestiti četvero ljudi. Do jedne se dolazi klasičnim stepeništem u koje su ugrađene brojne ladice i pružaju puno mjesta za odlaganje stvari. Na drugoj strani do spavaće sobe dolazi se pomičnim ljestvama. Dva krovna prozora i brojni klasični prozori u području povišenog krovišta gdje su smještene spavaće sobe u kombinaciji s bijelim interijerom čine prostor svijetlim i ugodnim.






Više informacija o ovoj simpatičnoj kućici potražite na stranicama tvrtke Timbercraft Tiny House.

Izvor: New Atlas

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. travanj 2024 01:10