vatrena boja

Moderan i upečatljiv stan s crvenim detaljima

Crvena u interijeru može biti pomalo nezgodna i izazovna, pogotovo ako nemate jasnu viziju što želite sa svojim prostorom. Ovu je vatrenu boju potrebno koristiti umjereno i precizno, a stan u nastavku savršen je primjer dobro osmišljenog projekta uređenja koji potpisuje dizajnerski studio Zikzak, a koji zauzima 52 četvorna metra. Crveni detalji u boravku nisu suptilni, ali ih uravnotežuje ostatak uređenja u zagasitoj i neutralnoj paleti. Iako je jednostavan, crveni mural na zidu zaista je upečatljiv i vizualno objedinjava prostor u kojem se osim crvene javljaju tonovi poput tamnosive boje, bijele i prirodne boje drva.



U tom glavnom dijelu nalazi se i blagovaonica s crvenim mekim stolicama s naslonom koje privlače pozornost ne samo svojom bojom nego i odličnim dizajnom. Zid u toj prostoriji kombinacija je drvenih polica i sivih ormarića, a njihov raspored unosi dinamiku u prostor.


Spavaća soba odvojena je od ostatka prostora, a namještena je s bračnim krevetom, ugradbenim bijelim ormarima i radnim stolom. U njoj nema puno crvenih detalja, samo stolica uz radni stol te okvir stakala koji rastvaraju zidove pri samom vrhu prostorije. Krajem se nalazi kuhinja koja je kombinacija smeđe boje drva, sive boje betona i bijelih kuhinjskih ormarića. Kupaonica je impresivna, uređena s različitim teksturama i bojama pa se tako u njoj nalaze elementi od neizbježnog drva, dok su pločice mješavina bijele i boje pijeska te topla sive. Fantastično!




Izvor: Home Designing

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 21:49