MODERNI ŠIK

Moderan stan s prekrasnim pogledom

 

Dizajn interijera nije samo slika u novom sjajnom magazinu. U dobro dizajniranom interijeru možemo vidjeti dušu vlasnika kroz sve suptilne detalje, od velikih arhitektonskih rješenja do nečeg tako trivijalnog kao što je boja papuča. Upravo zbog toga je glavni prioritet svakog dizajnera razumijevanje klijenta, kako bi mogli postati dva dijela iste slagalice, a upravo je to bio pristup dizajnerskog studija Lere Katasonove prilikom uređenje stana iz današnje priče.

Zapanjujući pogled na rijeku Dnipro postao je glavni polazišna točka za dizajn ovog stana u jednom od novih stambenih kompleksa u Kijevu u Ukrajini. Zahvaljujući dobro promišljenom rasporedu i zoniranju, unutarnji prostor sada je otvoreniji i udobniji. Sobe su ispunjene svjetlom, a prostor nudi i mnogo udobnih mjesta gdje se vlasnici mogu opustiti uz prekrasan pogled. Sve to naglašava koncept udobnosti i užitka u domu.

Jedna od glavnih značajki dizajna ovog stana visoka su klasična vrata od masivnog drva sa širokom štukaturom od 12 cm i neobični dizajn staklenog kamina, koji zonira i organizira prostor.

Kuhinja je dizajnirana u modernom minimalističkom stilu, ali s posebnim značajkama poput stola na izvlačenje koji izlazi iz otoka na polu-barsku visinu.

Moderno opremljena kupaonica s kadom i prozorom s kojeg puca pogled na rijeku, dodatni je bonus uređenja.

Gostinjski toalet posebno privlači pozornost s impresivnom zidnom pozadinom koja vizualno proširuje prostor i odvlači pažnju od nepravilnog oblika kupaonice.

Svaki centimetar stana dizajniran je za ugodan život i zato nam se osobito svidio.

Foto: lerakatasonova.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 13:31