INTERIJER ZA ČISTU PETICU

Moderna kupola od 240 kvadrata koja će vas oduševiti

Danas vas vodimo u fantastičnu kuću na selu koja nas pomalo podsjeća na modernu verziju 'pećine'. Zavirite u njezinu unutrašnjost i oduševite se, mi sigurno jesmo

Uređenje ove fantastične kuće od čak 240 kvadrata potpisuju arhitektice Natalija Mošnjina i Irina Drotenko iz ruskog studija Verba Design. Interijer koji im je donio mnoge izazove, ali jednako tako i priuštio mnoga ugodna iznenađenja oduševio nas je već na prvi pogled.

Glavna ideja biila je stvoriti modernu 'pećinu' te ju ukomponirati zajedno sa zelenim travnjakom, ribnjakom i predivnom šumom. Tako se ova vrlo zanimljiva građevina savršeno uklopila u ruskoj regiji Pestovsky, poznatoj i pod nazivom 'selo milijunaša'.

Osim što je vrlo atraktivnog i zanimljivog izgleda, potpuno drugačijeg od ostalih kuća koje danas možemo vidjeti, ova kuća također je i vrlo praktična jer je zaštićena od vjetra, kiše i snijega.

Vanjske plohe napravljene su od drvenih obloga, a unutrašnjost interijera gotovo je cijela u bijelom kako bi naglasila prozračnost i visinu prostora. Uz naglašene elemente zelene boje i njezinih nijansi, eksterijer je tako doslovno postao dio interijera.

Sve fotografije ove divne obiteljske kuće možete pogledati u našoj galeriji.

Foto: AD Magazine

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2024 21:13