INTERIJER OD 70 KVADRATA

Moderni dom mladog para promišljen je do posljednjeg detalja

Moderni stan na slikama promišljen je do posljednjeg detalja za mladi par sa psom, a izgleda zaista sjajno! Njegovo uređenje potpisuje arhitektonska tvrtka Raca Arhitekci koja je za ovaj stan od 70 četvornih metara odabrala predivnu paletu boja i kvalitetne materijale.


Svijetlo drvo odabrano za namještaj nadograđeno je tamnom petrolej zelenom bojom, kao i nježnom mentol zelenom, a svijetlosiva i crna javljaju se na zidovima, tkaninama, ali i detaljima poput rasvjete i polica.




U glavnoj prostoriji nalazi se dnevni boravak smješten tik uz bočni zid rastvoren velikim staklenim stijenama, dok su u drugom uglu kuhinja i blagovaonica. Prostorom dominira petrolej zelena koja se javlja na zidovima u predsoblju, u obliku fronti donjih kuhinjskih ormarićima, na blagovaonskom stolu ali i na ormariću za televizor čime se dobiva vizualna objedinjenost prostora.


Na isti način korišteno je svijetlo drvo koje prostor čini toplijim i svjetlijim. Nježna mentol zelena javlja se u na gornjim kuhinjskim ormarićima, ali i u lijepoj kupaonici s tušem. U stanu se još nalazi i velika spavaća soba i ured koji se može pretvoriti u sobu za dijete. Odličan projekt!




Izvor: Home Adore

Foto: foto&mohito

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 17:15