DOZA GLAMURA U INTERIJERU

Moderni stan od 97 kvadrata koji je renovacijom dobio novo lice

Chinasa Cooper

Ovaj preuređeni stan od 97 kvadrata u Brooklynu, čije uređenje potpisuje dizajnerica namještaja i ujedno vlasnica stana, ostavit će vas bez daha

Ako ste ljubitelj fantastičnog modernog namještaja i uređenja interijera općenito, ovaj će vas stan oduševiti.  Naime, dizajnerica Mitzie Wong (pre)uređivala je vlastiti dom u Brooklynu, a osnovala je Roar+Rabbit, kreativnu tvrtku specijaliziranu upravo za namještaj i dekoraciju prostora. Stan dijeli sa svojom partnericom Jenifer Herrmann.

Foto: Chinasa Cooper

 

Par je prošle godine kupio ovu trosobni stan i kontaktirao Sweeten, studio koji im je pomogao u preuređivanju stambenog prostora. Opseg obnove  uključivao je potpunu obnovu kuhinjskih elemenata, novi pod, postavljanje moderne rasvjete i osvježavanje boje na zidovima.

No, iako je estetski fokus prvenstveno bio na stvaranju modernog prostora po ukusu i željama vlasnice stana, također je bilo važno da interijer funkcionira učinkovito, posebno zbog toga što Mitzie radi od kuće. Pametna pohrana za stvari pojavljuje se na mnogim mjestima u njihovom domu, kao i kućni uredski prostor koji je, kako kaže vlasnica, njezino omiljeno i najdraže mjesto u domu.

Foto: Chinasa Cooper

 

- Strastveni sam putnik, a uz to i radim i od kuće. Moj mali ured je na neki način zbirka svih mojih sjećanja, uspomena s putovanja, knjiga, omiljenih umjetničkih djela i predmeta potrebnih za posao. Upravo mi je zato bilo važno da sav svoj umjetnički materijal, putne suvenire i sve veću kolekciju biljaka čuvam na jednom mjestu - kaže Mitzie.

Foto: Chinasa Cooper

 

Osim što je mjesto iz snova, u kojem se nalaze neki od njezinih omiljenih komada namještaja, njihov je dom također je nadahnjujuć jer sadrži odvažne dizajnerske elemente koji naročito privlače pažnju i dodaju interes cijelom interijeru, dok cjelokupni osjećaj doma predstavlja prostor dobrodošlice što opušta i smiruje, kako vlasnicu, tako i goste.

Foto: Chinasa Cooper

 

Ono po čemu se ovaj stan posebno ističe jesu ručno dizajnirane fascinantne tapete od zlatne folije na zidovima u hodniku, kao i po mjeri rađene keramičke pločice koje se koriste u kuhinji, ali i u kupaonici.

Foto: Chinasa Cooper

Foto: Chinasa Cooper

Foto: Chinasa Cooper

Sve fotografije stana koji čini savršeni spoj estetike i funkcionalnosti u prostoru pogledajte u galeriji.

 

Foto: Chinasa Cooper

Izvor: Apartment Therapy.com

Izdvajamo

Iz drugih medija