slatko osvježenje

Muzej sladoleda koji slavi najdraži ljetni desert

 

U Los Angelesu je ove godine otvoren najzabavniji i najšareniji muzej koji ste ikada vidjeli, a riječ je o veselom Muzeju sladoleda. Da, dobro ste pročitali, ovaj veliki prostor posvećen je mnogima najdražem ljetnom desertu, prepun je zadivljujućih umjetničkih instalacija i doslovce pršti jarkim bojama.






U muzeju se nalazi pravi bazen napunjen šarenim mrvicama za kolače u koji možete bez ustručavanja zaroniti, a pojedine njegove prostorije ukrašene su golemim skulpturama sladoleda na štapiću, gumenih medvjedića ili pak visećih banana. Ova posljednja je posvećena banana splitu i ukrašena s čak deset tisuća obješenih banana.



U muzeju se može kušati veliki broj ukusnih sladoleda. Štoviše, dok se god nalazi u ovom prostoru Muzej sladoleda će u svojoj ponudi imati "kuglicu tjedna" koja će svaki tjedan dolaziti iz druge popularne kalifornijske slastičarnice. Ovo nije prva takva institucija, budući da je u New Yorku 2016. godine otvoren njen pandan uz nevjerojatnih 200 tisuća ljudi na listi čekanja za ulaznice. Zavirite u ovaj maštoviti muzej na fotografijama koje se nalaze u nastavku!















Izvor: Yellowtrace

Foto: Katie Gibbs

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 09:21