BEST EUROPEAN HOLIDAY HOME

Najbolje kuće za odmor su u Hrvatskoj

 

Villa Vista Zamask u Istri (najoriginalnija kuća), Vila Sreser s Pelješca (kuća na obali), Villa Falcon Rook iz Konavala (obiteljska kuća) i Vila Vadediji kraj Žminja (wellness kuća) proglašene su u Bruxellesu najboljima u izboru Best European Holiday Home. Hrvatska je osvojila nagrade u 4 od ukupnp 8 kategorija! Tko je sve bio u užem izboru možete saznati na službenim stranicama Holiday Home Awards.


Villa Vista Zamask nalazi se na jedinstvenom mjestu u središnjoj istri s panoramskim pogledom na Triglav, talijansku stranu jadranske obale, jezero Butoniga i više od stotinu sela. Više o njoj saznajte na poveznici.



Kuća za obali poluotoka Pelješca koja se nalazi u mjestašcu Sreser nalazi se direktno na plaži, a unutrašnjost joj je uređena u suvremenom stilu. Više informacija na poveznici.




Villa Falcon Rook u mjestu Dubravka u Konavlima okružena je predivnom prirodom i idealna je za uživanje cijele obitelji. Podatke o njenom najmu potražite na poveznici.



Kuća Vadediji kraj Žminja ima sjajno uređenu okućnicu s bazenom i manjim whirpool bazenom, a prostrana unutrašnjost uključuje četiri spavaće sobe, saunu i malu teretanu. Saznajte više ovdje.

Izvor: Holiday Home Awards

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 14:31