NE PROPUSTITE

NAJČITANIJI HRVATSKI MAGAZIN ZA ARHITEKTURU I DIZAJN Novi broj magazina D&D JOŠ SAMO DANAS na svim kioscima

Siječanj je već dobro odmaknuo, ostavili smo iza sebe slavlja, novogodišnje odluke, detoksikacije, postblagdansku depresiju, postskijašku depresiju... Božićne dekoracije smo pospremili u ormare i podrume i možemo reći da se život polako vratio u svoj uobičajeni tok

Kad to tako postavimo, prva misao koja nam padne na pamet je osvježavanje naših životnih prostora. Baš je pravi trenutak da nešto promijenimo u interijeru kako bismo stvorili neku novu atmosferu u svojem domu.

Tako smo za siječanjski broj magazina D&D koji izlazi samo u DANAS (21. siječnja) uz Jutarnji list, odlučili kao veliku temu broja obraditi trendove u 2018. godini. Ispitali smo domaće stručnjake sve o ovoj temi: koji trendovi dolaze u 2018., koji su skroz prošli i kojim modernim komadima osvježiti svoj dom. Vjerujte nam, nova interijerska moda mogla bi vas potpuno iznenaditi.

Za vas smo pročešljali i siječanjska sniženja, doznali koja je popularna nijansa zelene i pronašli najbolje komade plišanog namještaja te ih snimili u našem studiju. Kao i obično, vodimo vas u tri prekrasna domaća interijera. Tako ćete s nama zaviriti u vilu u Ičićima, moderan stan mlade zagrebačke obitelji i potpuno neočekivan dom starijeg bračnog para koji je uredio Studio Franić Šekoranja.

Uz sve to, donosimo i fora uradi sam tutorijale, upoznajemo vas s domaćim kreativcima i dijelimo s vama pregršt sjajnih savjeta, ideja i inspiracija. Tu je i nagradna igra u kojoj možete osvojiti peć na drva jednostavnim slanjem maila. Svoj primjerak magazina Dom&Dizajn potražite na svim kioscima, DANAS (21. siječnja), u paketu s Jutarnjim listom po cijeni od 14 kuna.

Hvala vam što nas pratite i na našim društvenim mrežama, Facebook stranici D&D - Dom i Dizajn i Instagram profilu @domidizajn.

Sve svoje primjedbe, pohvale, pokude, pitanja i pozdrave šaljite nam na e-mail d&Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 10:08