Simpatičan mali prostor

Transformacija za pet: Od garaže do najslađe male kuće

Zavirite u 20 kvadrata čiste vedrine!

Simpatičan mali prostor koji možete vidjeti na fotografijama veličine je 20 m2, nalazi se u gradu Portlandu u SAD-u i nekada je bio garaža. Budući da je nisu baš koristili, vlasnici su odlučili pretvoriti svoju zapuštenu garažu u slatku kućicu za goste koju iznajmljuju preko popularne stranice Airbnb. Kako to inače biva s garažama, prostor nije bio uređen pa su njezini goli zidovi poslužili kao odlična osnova za uređenje. Prva stvar koju je bilo potrebno napraviti bilo je postavljanje poda od pravog drva, što u ovom prostoru stvara posebno topao ugođaj. Za uređenje kućice iskorišteno je puno bijele boje te prirodnih materijala, a vedrinu unose detalji u boji poput šarenih tepiha i ukrasa od tekstila.

Cijeli je prostor odličan miks modernog i jedinstvenog vintage dekora. Drvene grede, police, okviri prozora i vrata te sam pod svojom smeđom bojom stvaraju kontrast bjelini zidova i stropa, a prozori i staklena vrata omogućuju prodiranje puno sunčeve svjetlosti koja čini prostor još prozračnijim.




Kuhinjica koja se sa šankom proteže u obliku slova L ima donje bijele kuhinjske ormariće natkrivene sivkastom radnom plohom, a kako bi se prostor još više vizualno otvorio, na zid su postavljene i drvene police za posuđe i sitnice.


U prostoru se nalaze još i jednostavna spavaća soba s bračnim krevetom i kupaonica koja je uređena u skladu s ostatkom prostora.

Rado bismo odsjeli u ovom pročišćenom i svježem prostoru!

Izvor: Magic Dream Life

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 13:10