Moderan mali stančić u prizemlju

Nekad trgovina danas moderan prostor za život od 34 kvadrata

Otvoreni tlocrt kuhinje i dnevnog boravka te iznimna visina stropa, učinili su ovaj stančić pravom malom interijerskom poslasticom. Smješten u prizemlju stambene zgrade, ovaj je prostor nekada bio trgovina, koja je vrlo lijepo prenamijenjena u mali elegantni i besprijekorno uređen stan za život. Ukupne je površine 34 četvorna metra od čega 24 kvadrata zauzima prizemlje, a 10 m2 galerija na kojoj je spavaći dio. Osim toga, soba je jednostavno opremljena bijelim namještajem, koji izvrsno pristaje tamnosivim zidovima i ukrašena s galerijom slika, koje su stvorile dinamiku. Lijepi detalj je i cigleni zid koji je kao i uvijek unio toplinu u prostor.

Zahvaljujući visokim stropovima, 3,5 metra u potkrovlju je bilo dovoljno mjesta za smještaj bračnog kreveta i ormara za odjeću.

Prilikom uređenja dizajneri su koristiti tamne nijanse kako bi dodali karakter unutrašnjosti ovog malog stana i definitivno su u svom naumu uspjeli. Kuhinja je osmišljena je s puno skladišnog prostora i ima sve. Tu su ugradbeni hladnjak sa zamrzivačem, kombinirana pećnica, mikrovalna pećnica i perilica suđa. Umjesto klasičnog blagovaonskog stola postavljen je visoki stol šank s dvije stolice za objedovanje.

Nekoliko koraka iza zrcalnih vrata skriva se kupaonica, jednostavno opremljena bijelim pločicama, tušem, WC-om i umivaonikom.

Izvor: entrancemakleri.se

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 19:11