FANTASTIČNO UREĐENJE

Neodoljiva kombinacija baršuna i pastelnih tonova u domu

 Yuri Grishko
Što kažete na ovaj predivno uređeni stan od 50 kvadrata?

Danas vas vodimo u predivan stan od 50 kvadrata smješten u Moskvi. Ovaj interijer spaja baršun kao materijal koji prevladava u prostoru i pastelne boje koje cijelom ambijentu donose osjećaj svježine i glamura. Isto tako, odabir ovih stavki u domu korišteni su kako bi se ublažile njegove suvremene linije. Ruska dizajnerica Tatiana Mironova kreirala je ovaj interijer za klijente s kojima surađuje dugi niz godina te su ovom prilikom odlučili kupiti stan za svoju, sad već odraslu djecu. Dizajnerica i njezin kolega Roman Gorbunov pametno su raspodijelili prostore i oduševili zanimljivim dizajnom.

Dnevni boravak funkcionalno je spojen s kuhinjom i blagovaonicom, a zahvaljujući pametno osmišljenom rasporedu namještaja, stan izgleda savršeno. U prostoru osim baršuna, prevladavaju i drveni akcenti koji su jednostavni, ali ipak vizualno privlačni.

Ono što se posebno ističe u kuhinjskom prostoru jesu dvobojni stolci koji se savršeno usklađuju te pristaju sivim, minimalističkim kuhinjskim elementima.

U spavaćoj sobi dizajneri su se bazirali na nešto neutralnijim i manje naglašenim bojama, a posebno prevladava siva.

Sve fotografije stana pogledajte u galeriji.

Foto: Yuri Grishko

Izvor: AD Russia

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 23:52