Osvoji kuhinju, perilicu rublja ...

Novi broj magazina D

Osvoji kuhinju, perilicu rublja i druge nagrade!

Ponekad je teško ostati objektivan, suzdržan i nezainteresiran. Za svaku temu koju smo dosad pripremali i svaki interijer koji smo predstavljali, davali smo sve od sebe. Znale su pasti i neke “teške” riječi ne bi li se svaki član naše redakcije pojedinačno izborio za što više stranica na kojima će što detaljnije moći opisati i pokazati sve što vas zanima.

Ovaj put moramo priznati da smo jednoglasno i potpuno subjektivno, donijeli odluku kojom ćemo se temom ovaj mjesec baviti u magazinu D&D – pripremanjem doma za prinovu. Zašto? Svugdje oko nas stižu lijepe vijesti o parovima, koji čekaju dijete, a nedavno je baby boom zahvatio i našu redakciju!

Kako bismo pomogli svim budućim roditeljima, odlučili smo doznati što sve treba pripremiti, kupiti i izraditi za bebu koju očekuju. Imamo savjete, pravila i ideje kako urediti kutak u roditeljskoj sobi, kao i informacije o kasnijem preseljenju bebe u vlastitu sobu. Dakle, sve što trebate i želite znati o ovoj temi pronađite u ovu nedjelju (20. rujna) u paketu s Nedjeljnim!

Kao i uvijek, vodimo vas u odlične interijere – stiliziran muški stan u Zagrebu i luksuznu vilu na Braču. Nismo zaboravili ni kako vas ponovno iznenaditi. U nagradnom natječaju ovaj put možete osvojiti kuhinju, perilicu rublja i dekoracije za klince. I dalje nam se možete javiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., FB profil D&D – Dom i dizajn ili domidizajn.hr.

Za kraj ćemo vam šapnuti kako idući mjesec izlazi 50., slavljenički broj časopisa D&D, a tom prigodom pripremamo veliki nagradni natječaj “The Best of D&D” u kojem ćete i vi sudjelovati! Više o svemu… u nedjelju na kioscima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 01:10